sysek27 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie jest sprawa chcialem moze komus pomoc w kupnie samochodu tylko nie moge wystawic tego auta w odpowiednim dziale bo mam za malo postow... Sprawa jest nastepujaca, znajomy z niemiec ma na sprzedaz swoje AUDI A4 B6 z 2004roku 1,9TDI 100PS avant przebieg 174tys orginalny. klima kierownica w skorze, gniazdo na IPoda elektryka szyb, centralny, wszystko robione w serwisie z racji tego ze jest to przeczulony niemiec przy przebiegu 160tys wymienil rozrzad, auto jest w srebrnym metalicu i nie bylo nic malowane auto jest uzytkowane przez osobe prywatne nie stoi u zadnego handlarza do auta sa jeszcze zimowki na alumach auto ma kosztowac 8000euro ja jestem pewien tego goscia bo znam go od ponad 5lat moj kolega z pracy nie jest to zaden turek ani nic takiego czysty niemiec jutro zrobie jakies zdjecia jak co to jeszcze tydzien jestem w de i moge pomoc w ogledzinach jutro tez postaram sie wkleic numer telefonu do niego tylko zaznaczm ze on nie umie ani slowa po polsku, moze ktos sie skusi bo szkoda jakby auto poszlo komus pod nosem a napewno jest pewne jesli tak sie nie sprzeda to on je odda w salonie bo bierze nowe A6...chyba ze wiecie jak bede mogl wstawic takie ogloszenie w odpowiednim dziale.
Gość -makaveli- Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 chyba ze wiecie jak bede mogl wstawic takie ogloszenie w odpowiednim dziale. poczytaj regulamin działu "sprzedam" a wszystkiego się dowiesz
Hugo Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 chyba ze wiecie jak bede mogl wstawic takie ogloszenie w odpowiednim dziale. Podobno trzeba mieć 100 postów napisanych w działach technicznych. Słyszałem , że jakiś czas temu takie zmiany wprowadzili. P.S Miałeś może włam i ukradli Ci znaki interpunkcyjne z klawiatury ?
wojtas-audi Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Proponuje www.allegro.pl lub otomoto.pl
pepik Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Kolega chce pomóc bo ma namiar na pewne auto a zapewne nie ma zdjęć więc ogłoszenia nie wystawi. Musisz liczyć na to że ktoś przeczyta ten wątek, napali się i wybierze się do Niemiec na oględziny. Odpuść kolego ale szacunek za dobre chęci
sysek27 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Ja nikogo do niczego nie zmuszam ani nie czekam na napalenca, napisalem, ze zdjecia bede mial jutro i wystawie je na allegro bo mysle ze pojdzie przynajmniej wiem, ze auto jest pewne i nikt nie bedzie tu pozniej pisal i plakal jaka to okazje kupil, kazdego prywatna sprawa tylko jak widze jak ktos wkleja w dziale zakup kontrolowany rozne linki to czasami sie zastanawiam czym sie ludzie kieruja wybierajac takie auta czy inne auta, takie moje zdanie...
pepik Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ja nikogo do niczego nie zmuszam ani nie czekam na napalenca, napisalem, ze zdjecia bede mial jutro i wystawie je na allegro bo mysle ze pojdzie przynajmniej wiem, ze auto jest pewne i nikt nie bedzie tu pozniej pisal i plakal jaka to okazje kupil, kazdego prywatna sprawa tylko jak widze jak ktos wkleja w dziale zakup kontrolowany rozne linki to czasami sie zastanawiam czym sie ludzie kieruja wybierajac takie auta czy inne auta, takie moje zdanie... Ok kolego tylko po co Ci to? Powiedzmy ze ktoś kupi i wszystko będzie z autem ok to będzie Ci wdzięczny, a jak po zakupie okaże się że cos jednak jest nie tak to będzie miał do Ciebie żal. Moim zdaniem gra nie warta świeczki. Co innego gdybyś kupił to auto dla siebie przywiózł do Polski i chciał sprzedać drożej. Jeśli uważasz że to okazja to właśnie tak zrób
Sander Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 niestety za 8k E tak latwo jakis polaczek tego nie wezmie, bo to nie jest jakas super cena jak za wersje 100 konną
Andrzej88 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Co do ceny to zależy jeszcze jak z wyposażeniem, bo klimę i centralny to ma każda B6 Ale moim zdaniem nawet jak za prawie golasa cena 32 tys za pewne auto z 2004 roku jest adekwatna, a jeżeli jest na wypasie to można chyba nawet wziąć więcej.
miro_x Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 no już prawie je wystawiłeś a 100 postów nie masz hehe i da się
Rekomendowane odpowiedzi