odison Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Witam Mam maly problem. mialem uszkodzona pompke od spryskiwaczy wczoraj ja wymienilem na nowa fajnie wszystko sobie chodzi ale na komputerze pokladowym caly czas mi sie swieci kontrolka od poziomu plynu do szyb a wlalem cale 3,5L Moze wiecie o co chodzi
Maxcudo Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a kupiłeś dokładnie taką samą pompkę? Z tego co kojarzę, to czujnik poziomu płynu jest w pompce
vauxhall95 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 a kupiłeś dokładnie taką samą pompkę? Z tego co kojarzę, to czujnik poziomu płynu jest w pompce zle kojarzysz.Czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku
grippen Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a kupiłeś dokładnie taką samą pompkę? Z tego co kojarzę, to czujnik poziomu płynu jest w pompce zle kojarzysz.Czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku zeleży jaki miał wcześniej bo są dwa rodzaje tych czujników: 1. to jest osobny dwa piny 2 to jest razem z pompką 3 piny pewnie on miał drugą opcje
vauxhall95 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Raczej nie ,bo te na 3.5l to wszystkie mialy osobno czujnik.Z tego co pamietam to passat mial w pompce czujnik
grippen Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 on sam będzie widział czy miał 3 piny czy 2 i ma kupić taki sam. Ja u siebie mam właśnie 3 pinową z czujnikiem [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 10:14_________________________________________________ Raczej nie ,bo te na 3.5l to wszystkie mialy osobno czujnik.Z tego co pamietam to passat mial w pompce czujnik tak tylko ten osobny czujnik miał inną zasade działania było troszkę inaczej podłączenie do fisa aby nie wywalało błędu tak coś kojarze
odison Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 a kupiłeś dokładnie taką samą pompkę? Z tego co kojarzę, to czujnik poziomu płynu jest w pompce zle kojarzysz.Czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku ja mam taka duza ta pompke bo amm komputer pokladowy 3piny zeleży jaki miał wcześniej bo są dwa rodzaje tych czujników: 1. to jest osobny dwa piny 2 to jest razem z pompką 3 piny pewnie on miał drugą opcje [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 12:59_________________________________________________mam 3 piny
grippen Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 a kupiłeś dokładnie taką samą pompkę? Z tego co kojarzę, to czujnik poziomu płynu jest w pompce zle kojarzysz.Czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku ja mam taka duza ta pompke bo amm komputer pokladowy 3piny zeleży jaki miał wcześniej bo są dwa rodzaje tych czujników: 1. to jest osobny dwa piny 2 to jest razem z pompką 3 piny pewnie on miał drugą opcje [br]Dopisany: 29 Maj 2011, 12:59_________________________________________________mam 3 piny i kupiłeś jaki na 3 piny czy dwa jeżeli wcześniej miałeś na 3 piny a kupiłeś na dwa to masz winowajce dla czego ci krzyczy musisz kupić taki jak miałeś wcześniej
odison Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Ale wy nie rozumiecie ja zakupilem taka samo wczesniej wymontowalem stara org.audi poszedlem do sklepu i po numerach kupilem taka sama
Rekomendowane odpowiedzi