Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kierunkowskazy przednie w stylu amerykańskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal pali sie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś ma jakiś sklep internetowy gdzie sprzedają takie przełączniki na 2 niezależne ścieżki? :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, czy to prawda ze oprawka od tylnych świateł matiza pasuje do przednich kierunkowskazów ?

Bo gdzieś wyczytałem o tym w necie i się zastanawiam , bo cała wiązka z lamp od matiza kosztuje 30 zł :decayed:

Edit:

Dobra już nie ważne , bo znalazłem coś takiego i taniej :wink: 

http://allegro.pl/oprawka-p21-5w-bay15d-dla-zarowek-led-gniazdo-21w-i6190929120.html

Edytowane przez Hiper

Opublikowano

to nie spasi, za płytkie i bańka będzie opierać się na tej "soczewce"

oprawki z tylnej lampy beetle czy merca evobus pasują, ale cena nowych odstrasza

Opublikowano

No trudno, to trzeba rezac i lutować :naughty:

Opublikowano

w liftowe oprawki bez problemy, wystarczy rozwiercić całość i wcisnąć tą z linku

Opublikowano

ciekawe czy tym samym sposobem wejdzie w przedliftowe oprawki, bo nie mam wtyczek do poliftowych i zostawiłem przedliftowe :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ma ktoś dojścia do oprawek do VW? Konkretnie chodzi o oprawkę światła STOP z VW New Beetle I. Pasowałaby idealnie do tego patentu i nie trzeba byłoby wiele rezać :-) W ASO niestety 1 szt. kosztuje ok. 60 zł. Gdyby ktoś miał w ludzkiej cenie to od razu biorę 2 szt. i myślę, że nie byłbym jedynym chętnym ;-) 

Zrzut%20ekranu%202017-05-05%20o%2010.46.

Opublikowano

szukałem i ciężki temat, używka jak się trafia to szybko się sprzedaje, kupić całą lampę też bez sensu

to samo idzie do evobus'a i cena znośna http://sklep.arkotrans-czesci.pl/es/5-UKLAD-ELEKTRYCZNY/549-OPRAWKA-ZAROWKI-LAMPY-TYLNEJ-549.html

Opublikowano

Tutaj mimo wszystko gniazdo wygląda trochę inaczej, a w Beetlu jest chyba identyczne.

Opublikowano

widziałem już jesienią tą aukcję

z tego co widzę po foto różnica będzie tylko we wtyczkach

OPRAWKA ŻARÓWKI LAMPY TYLNEJ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja ostatnio u siebie zamontowałem taką : http://allegro.pl/show_item.php?item=6136532396 bo gdzieś wyczytałem, że ma pasować niestety nie zwróciłem uwagi na 4 bolce ale wystarczy uciąć nożykiem jeden z tych małych i da się to wkręcić jedynie trzeba tak troche na ukos - najpierw ten długi bolczyk troche obrócić i pozostałe wskoczą i dokręcić, z racji tego że jak się mocniej przekręci to wyskakuje dla bezpieczeństwa objechałem do okoła klejem na gorąco, żeby się przypadkiem nie odkręciła sama w przyszłości no i zawsze to dodatkowe uszczelnienie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyłem kilka dni temu, że przy włączonym lewym kierunkowskazie dodatkowo miga prawy, ale delikatnie - tym słabszym włóknem. Z kolei jak włączam prawy kierunek, to dodatkowo miga lewy - też słabszym włóknem. Czyli ten, co powinien, miga mocno, a ten drugi miga wtedy słabo. Na logikę - to, co było ori, gdzieś musi dotykać tego przewodu, który dorobiłem ze stacyjki, nie? Wszystko dzisiaj rozłożyłem, złożyłem od nowa na nowych lutach i d*pa - nadal migają oba jednocześnie. Musiałem przeciąć kabel na początku instalacji, żeby wrócić do fabrycznych kierunków...