Opublikowano 30 Marca 200917 l Postaram sie być .Tecso to to pierwsze od Lublina? Bo tam macie chyba 2 jak sie nie myle nie to drugie pierwsze od wawy a to dlatego żebyście sobie mogli obwodnicą śmignąć eeee mi to bez róznicy bo i tak jeżdze na nie wystrojonej turbince wieć nie moge butować
Opublikowano 31 Marca 200917 l Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Spocik aktualny??? bo jakos nikt sie nie udziela na wątku będziemy we dwóch ja + janjazda
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l aktualny ja będę a reszta to nie wiem (zero odzewu ) To najwyzej bedzie nas trzech
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Autor to będzie czterech [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 11:05_________________________________________________było pięciu podziękowania dla sąsiadów za odwiedziny
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l spoko, mogłem wcześniej to i chłopaki z Ryk by mieli. Widziałeś jaka za***ista foteczka, całe szczęście, że czerwone cacuszko na pierwszym planie to i zdjęcie lepiej wygląda
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Autor jasne przecież widać ze ten szerszeń stoi oddzielnie :gwizdanie: a chłopaki... to następnym razem się ich wtajemniczy
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Hmm Policja do was zajechała czy co Bo cos krzyniek o legalizacji wspomniał wyzej, czyżby kontrola gaśnic na parkingu Tesco
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l już nie straszne im kontrole, po prostu zalegalizowałem parę gaśnic i wszystko jasne ja to nawet nie wiem czy moja jest zalegalizowana
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Autor i wszystko jasne ja to nawet nie wiem czy moja jest zalegalizowana pewnie jest tak jak i moje dwie były :gwizdanie: [jakieś 4 lata temu]