Prince Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Witam. Chciałbym pokazać moje pierwsze audi. Po wielu perturbacjach od tygodnia należy do mnie. Z biegiem czasu postaram się dostosować auto do moich oczekiwań i będę uzupełniał opis. Jestem otwarty na wszelkie sugestie. Opis: A4 B6 rok produkcji 2002 Silnik: 1.9 TDI QUATTRO 130 km Wnętrze(bez szału): - ABS, ESP - 2x elektryczne szyby - Klimatyzacja 2 strefy - Elektryczne i podgrzewane lusterka - Audi Concert - Lodówka w schowku pasażera - 6 x airbag - Pakiet oświetlenia podłokietnik, popielniczka, kratki Nadwozie: - Seria Plany: - oświetlenie kratek nawiewów:thumbup1: - RNS - przyciemnienie szyb - zmiana foteli na s-line z b7 - wymiana zużytych elementów wnętrza na nowe (klamki, climatronic, radio, tunel) - naprawa schowka bo złamany zawias - felgi 18" - dokładka tył na 2 wydechy - dokładka przód s-line - listwa na klapie s4 style - zdjęcie oznaczeń - lampy tył led - malowanie dokladek i progów - ostatecznie malowanie całego auta - ramki klubowe - chromy w grilach w czarny mat Zdjęcia po zakupie:
Maciek80 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Super autko Witamy i zapraszamy na gdańskie grillo-spoty
Prince Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Super autko Witamy i zapraszamy na gdańskie grillo-spoty dzięki. bardzo chętnie
grzes1150 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 - dokładka tył na 2 wydech z B7 2.0 T dokładka z b7 pasuje do b6
Prince Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 - dokładka tył na 2 wydech z B7 2.0 T dokładka z b7 pasuje do b6 teoretycznie nie, ale po odpowiednim przycięciu da się ją dopasować i wygląda całkiem fajnie.
Majkel_83 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ładna seria, cieżko wyrwać 1.9 tdi w quattro pomalować dokładki i zyska od razu na wyglądzie
antonio Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 wyrwać w DE łatwo ale trzeba odpowiednio zapłacić
Prince Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Gdyby nie quattro kupiłbym coś innego. Zależało mi własnie na napędzie. Moje auto jest krajowe, kupione i serwisowane w 3miescie. btw właśnie przyszła dokładka przedniego zderzaka s-line ---------- Post dopisany 15-05-2012 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 30-05-2011 at 14:34 ---------- Dawno mnie tu nie było, prawie rok:shock3: jakoś zajęty byłem. Przez ten czas niewiele zmieniło się w samochodzie. Zrobiłem oświetlenie kratek, kupiłem zderzak przedni s-line, zderzak tylni na 2 wydechy, końcówki wydechu o średnicy 90 mm listwe na klape s4 style,folię carbon 3m do oklejenia listew wewnątrz auta. Czekam jeszcze na lampy led na tył, a także szukam felg 18 calowych ale coś się zdecydować nie moge:facepalm: Wszystko to czeka na montaż. Z powodu (a może dzieki temu) kolizji drogowej postanowilem dołożyć troche kaski i pomalować całe auto. Wiadomo ma swoje lata i lakier nie jest już a najlepszym stanie, jakies wgniotki rysy itd. tak wiec lepiej całe pomalowac i bedzie jak nowe. Zdjęcie uszkodzenia. Niby nic wielkiego ale boli... ---------- Post dopisany 03-06-2012 at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2012 at 20:17 ---------- Auto wczoraj wyjechało z lakierni, za kilka dni powinno być wstępnie gotowe. Pozostanie mi montaż kilku akcesoriów i powinno wyglądać całkiem nieźle. Wczoraj pomalowałem kratki w czarny mat i wygladają prawie jak nowe - zobaczymy jak długo.
pablo_ua4 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 co to jest na tym 3 zdjeciu?? i do czego ci to potrzebne:decayed:
David Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 nalepszy wybor jesli chodzi o ledy,szkoda ze takie cos sie stalo zawsze to koszta
Prince Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 co to jest na tym 3 zdjeciu??i do czego ci to potrzebne:decayed: Folia 3m imitacja carbonu. mam zamiar obkleić listwy wewnątrz auta:eusathink: ---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- nalepszy wybor jesli chodzi o ledy,szkoda ze takie cos sie stalo zawsze to koszta też mi się tak wydaje. dobrze że nie z mojej winy bo bylby kłopot, a tak to koszty malowania zdecydowanie mniejsze. ---------- Post dopisany 18-08-2012 at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2012 at 11:44 ---------- Audi zrobione od ponad miesiąca, wygląda całkiem ładnie jak na swoje lata:grin: niestety ledy które kupiłem już się zepsuły więc obecnie wróciły seryjne lampy. Postaram się dzisiaj zrobić jakieś foty ale tylko tel mam do dyspozycji. Na razie zdjęcie wnętrza po obklejeniu listew.
Blachu Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A co się dokładniej stało z tymi ledami? Też planuję w przyszłości kupić takie same... Wnętrze po obklejeniu listew Czekam na więcej fot z zewnątrz podwójny wydech z końcówkami itp
David Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 fajnie wygladaja teraz listwy daj jeszcze zdjecie calej deski...co z ledami sie stalo?
Prince Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dwie diody w lewej lampie przestały świecić wiec oddałem i czekam na decyzję. Kilka zdjęć żeby było widać jak autko obecnie wygląda. Wiem, wysoko stoi, taki trochę allroad obecnie jest ale do czasu, chociaż przy moim hobby to wysokie zawieszenie się przydaje. Co do wydechu to obecnie prezentuje się całkiem ładnie w porównaniu do poprzedniego
David Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 dobrze jest teraz gleba i listwy na drzwi s4
nastradamus Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wydaje mi się czy te dokładki wyszły trochę w innym kolorze? Tak jak Dawid mówi, gleba, listwy i będzie git
David Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ja tez widze ze dokladki sa ciemniejsze-odwieczny problem srebrnego koloru,chyba ze ja takich lakiernikow trafialem jak mialem srebrny
Rekomendowane odpowiedzi