vario2g Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Witam klubowiczów. Zastanawia mnie czy jest taka możliwość by w trybie auto wycieraczki częściej się włączały? :mysli:Według mnie jest to nie do końca dobrze zestopniowane .
Michal_777 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam Na 99% nie ma takiej możliwości. Jedynie przełącznik na manetce do zmiany ich częstotliwości. Pozdrawiam
Marcino87 Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam klubowiczów. Zastanawia mnie czy jest taka możliwość by w trybie auto wycieraczki częściej się włączały? :mysli:Według mnie jest to nie do końca dobrze zestopniowane . Co Ty masz na myśli mówiąć w trybie auto w B6 nie masz nawet takiej opcji pracy wycieraczek
vario2g Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 Witam klubowiczów. Zastanawia mnie czy jest taka możliwość by w trybie auto wycieraczki częściej się włączały? :mysli:Według mnie jest to nie do końca dobrze zestopniowane . Co Ty masz na myśli mówiąć w trybie auto w B6 nie masz nawet takiej opcji pracy wycieraczek Witam.Chodziło mi o ten przełącznik czasowy w manetce wycieraczek.
Panton Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 No masz tam 4 biegi bodajże Tutaj nic nie zrobisz... jakbyś miał czujnik deszczu wtedy na Auto można by podkręcić VCDSem czułość tego czujnika (szybciej by reagował).
widmo Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ewentualnie moduł centralnej elektryki i sprawdzić trzeba czy posiada opcję komfortowych wycieraczek i kierunkowskazów dla leniwych
audiKSP Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a czy jest możliwość za pomocą VAGa zmniejszyć częstotliwość pracy tylnej wycieraczki? Pewnie też nie ale warto zapytać. Tam jest tylko jeden poziom prędkości i moim zdaniem stanowczo za często ona się włącza.
Rekomendowane odpowiedzi