VTG Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Witam, mam pytanie. Jak mam zatankowane nawet 1/4 baka i mniej ucieka mi ropa z wlewu paliwa. Znajduję ją na tylnim błotniku. Czy mógłby ktoś zapodać schemat z etki leja wlewu paliwa do 1.9 tdi Awx. Gdzie szukać przyczyny? Czyżby korek wlewu? A może jakiś powrót? Gdzie szukać? Nie chodzi mi nawet o to paliwo co o estetyke jak to wygląda, pozatym on coraz droższy. Z góry dziękuje za wypowiedzi.
Michal_777 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Bardzo dziwny przypadek, pierwszy raz o czymś takim słyszę... Może gdzieś odpowietrzenie baku jest zatkane? tylko że wtedy powinno się robić podciśnienie w baku a niemożliwe aby ono wywalało ropę na zewnątrz
VTG Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Przed korkiem jest taka dziurka i tak jakby z niej ta ropa uciekała. Może jest to jakieś odpowietrzenie, dziękuje za schematy.
dymiano Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ciekawe. pierwsze słyszę o takiej usterce
Rekomendowane odpowiedzi