Pikuś Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 damos, juz powinno dzialac. :razz:
damos Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Fiu, fiu.... całkiem ładny wykresik :shock: szczególnie, jak na "chip allegro" :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Grabowski - Mineralna...nawet nie wiedzialłem. Mają tam hamownie??????
Gość Rav Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 wykres ładny,przybyło 14 kucyków i troche niutków.
Pikuś Opublikowano 4 Października 2006 Opublikowano 4 Października 2006 Mają tam hamownie?????? Skoro adres jest podany to na to wychodzi, ze tak. wykres ładny,przybyło 14 kucyków i troche niutków. nie wiem, czy nie potrafisz czytac, czy tylko sie nabijasz. :twisted:
spanky Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 wykres ładny,przybyło 14 kucyków i troche niutków. skad wziałes te 14 ? :roll:
spanky Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 No i co? Cisza w temacie? na to wyglada .... słomiany zapał .... :twisted:
adadur Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Opublikowano 3 Listopada 2006 Ależ skąd - jak toś ma program do AJMa to poproszę, ale na zimę temacik przycichnie pewnie.
spanky Opublikowano 29 Grudnia 2006 Opublikowano 29 Grudnia 2006 A miało byc tak pieknie.... :606: jest pięknie .... :diabelek:
_siwy_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cos chwaliłeś się promocyjną ceną... :one:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 _siwy_, promocyjna cene mozesz miec na dynoday w wawce
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Cos chwaliłeś się promocyjną ceną... :one: nie przypominam sobie ....
_siwy_ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 A jednak ;> Dlaczego 130 i 270 jak możesz mieć 143 KM i 290 NM za tą samą cene i bez utraty żywotności silnika ?? Tutaj przykład: http://www.upsolute.pl/auto.html?kid=27A propo ile płacisz za chipa ?? co do utraty zywotnosci silnika to kwestia dyskusyjna .. im wiecej "moczu" tym wieksze ciśnienie prawej stopy :diabelek: .. a wracajac do tematu to chciałem miec takie parametry z takim przebiegiem krzywej momentu i mam ... P.S cena niech zostanie tajemnica .... Skoro tajemnica, to znaczy że promocyjnie było...
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 A jednak ;> Dlaczego 130 i 270 jak możesz mieć 143 KM i 290 NM za tą samą cene i bez utraty żywotności silnika ?? Tutaj przykład: http://www.upsolute.pl/auto.html?kid=27A propo ile płacisz za chipa ?? co do utraty zywotnosci silnika to kwestia dyskusyjna .. im wiecej "moczu" tym wieksze ciśnienie prawej stopy :diabelek: .. a wracajac do tematu to chciałem miec takie parametry z takim przebiegiem krzywej momentu i mam ... P.S cena niech zostanie tajemnica .... Skoro tajemnica, to znaczy że promocyjnie było... błędne myślenie (ale niech tak zostanie) :diabelek: koniec OT.
Rekomendowane odpowiedzi