Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] brak podswietlania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brak podswietlania przyciskow od klimy ,nie swieca przyciski od radia radio horus i nie swieca przyciski od ustawiania swiatel halogenow od podgrzewania szyby od popielniczki i zapalniczki tez nie swieci zapalniczka dziala oswietlenie zegarow i kabiny dziala bespieczniki dobre

Opublikowano

...a światła pozycyjne wogóle świecą?

Opublikowano

swieca swiatla galka zmiany biegow byla podlaczona pod zarowke popielniczki i zrobil kabel zwacie i od tej pory nie swieci podswietlanie

Opublikowano

a mozesz zegary sciemnic?? moze byc lipa z zegarami bo stamtad wychodzi napiecie na podswietlenie, no chyba ze sie myle

Opublikowano

Tylko, że zegary to osobny obwód "ściemniacza", bo w aucie poliftowym świecą się cały czas, a reszta zapala się ze światłami.

Opublikowano

to skad wychodzi prad do poswietlania jest moze jakis przekaznik [br]Dopisany: 20 Styczeń 2008, 14:37 _________________________________________________to nikt niewie co moglo sie spalic

Opublikowano

brak podswietlania przyciskow od klimy ,nie swieca przyciski od radia radio horus i nie swieca przyciski od ustawiania swiatel halogenow od podgrzewania szyby od popielniczki i zapalniczki tez nie swieci zapalniczka dziala oswietlenie zegarow i kabiny dziala bespieczniki dobre

u mnie jest to samo, doszedłem że napięcie powinno być podane z prawego złącza w zestawie wskaźników (niebieska wtyczka) nr styku nie pamiętam bo trochę czasu już minęło, u mnie nie było tam napięcia co wskazywało by że padło coś w zestawie wskażników, podpiąlem się pod światło postojowe (ta sama wtyczka) i tak już jeżdżę pół roku bo nie mam czasu się za to zabrać, swieci się wszystko z tym że ściemnianie działa tylko na zegary, no i jak zostawię na postojowym też się swieci-więc nie zostawiam