rajder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 brak podswietlania przyciskow od klimy ,nie swieca przyciski od radia radio horus i nie swieca przyciski od ustawiania swiatel halogenow od podgrzewania szyby od popielniczki i zapalniczki tez nie swieci zapalniczka dziala oswietlenie zegarow i kabiny dziala bespieczniki dobre
mateogda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 ...a światła pozycyjne wogóle świecą?
rajder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 swieca swiatla galka zmiany biegow byla podlaczona pod zarowke popielniczki i zrobil kabel zwacie i od tej pory nie swieci podswietlanie
dark79 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 a mozesz zegary sciemnic?? moze byc lipa z zegarami bo stamtad wychodzi napiecie na podswietlenie, no chyba ze sie myle
mateogda Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Tylko, że zegary to osobny obwód "ściemniacza", bo w aucie poliftowym świecą się cały czas, a reszta zapala się ze światłami.
rajder Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 to skad wychodzi prad do poswietlania jest moze jakis przekaznik [br]Dopisany: 20 Styczeń 2008, 14:37 _________________________________________________to nikt niewie co moglo sie spalic
lesand Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 brak podswietlania przyciskow od klimy ,nie swieca przyciski od radia radio horus i nie swieca przyciski od ustawiania swiatel halogenow od podgrzewania szyby od popielniczki i zapalniczki tez nie swieci zapalniczka dziala oswietlenie zegarow i kabiny dziala bespieczniki dobre u mnie jest to samo, doszedłem że napięcie powinno być podane z prawego złącza w zestawie wskaźników (niebieska wtyczka) nr styku nie pamiętam bo trochę czasu już minęło, u mnie nie było tam napięcia co wskazywało by że padło coś w zestawie wskażników, podpiąlem się pod światło postojowe (ta sama wtyczka) i tak już jeżdżę pół roku bo nie mam czasu się za to zabrać, swieci się wszystko z tym że ściemnianie działa tylko na zegary, no i jak zostawię na postojowym też się swieci-więc nie zostawiam
Rekomendowane odpowiedzi