piotrsob1 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jak w temacie, żonce spodobała się adwójeczka, jest mały problem z awaryjnymi, a nie mogę zlokalizować gdzie to cyka i jak się tam dostać Będę wdzięczny za info na ten temat, bo ogólnie to skąpo z informacjami na temat tego małego, ale całkiem fajnego autka.
majkel_majki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Przerywacz o ile mnie słuch nie myli jest w konsoli środkowej za przełącznikiem awaryjnym podobnie jak w a4, w każdym razie tam zacząłbym szukać co do niewielkich problemów z serwisowaniem a2 to się zgodzę bo nie każdy się podejmuje roboty.
piotrsob1 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tam podobno jest sam pstryczek, przerywacz jest oddzielnym elementem, ale nie wiem gdzie
majkel_majki Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 A sprawdź Kolego przekaźnik numer 191, przekaźniki są chyba pod nogami kierowcy razem ze sterownikami, a przy kolanach tylko bezpieczniki.[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:24_________________________________________________Przerywacz jest za środkową konsolą, za popielniczką.
Rekomendowane odpowiedzi