Cayman Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Miałem problemy z silniczkiem od zamka centralnego. Po wymianie samego silniczka po otwarciu lub zamknięciu drzwi pracuje on jeszcze przez kilka sekund. Czy można w jakiś prosty sposób (np przy pomocy VAG-a) ustawić pompę tak aby wyłączała się natychmiast po otwarciu lub zamknięciu drzwi.
Pikuś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Moze masz jakas neiszczelnosc i dlatego dluzej pracuje. Mialem tak jak nie podlaczylem otwierania klapy.
cayenne Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23875.0
Cayman Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ze szczelnością wszystko oki. Mam na dwa wężyki, gość który mi to składał do kupy mówił, że trzeba przeprogramować płytkę aby blokowała silnik od razu a nie po pewnym czasie.
szogun0 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 No to niech ci jeszcze powie jak to zrobić Bo tam jest to na przekaźnikach zrobione. Nieszczelność, albo problem z przekaźnikiem lub układem czasowym. VAG tu nic nie wskóra.
Rekomendowane odpowiedzi