PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie widzieliście?, taki projekt i auto do kasacji ;( http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=161&postdays=0&postorder=asc&start=0
FANTOMAS Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Czytałem ostatnio artykuł "obóz 731" i o tym jest ten film "Man Behind the Sun" to co robiły te Japońce z ludzmi to nie do pomyślenia hitlerowcy i mengele to przy nich nic. Robili takie doświadczenia na ludziach że włos się jeży a amerykańce dali im potem nietyklanosć w zamian za dokumentacje z tych doświadczeń co za świat.
boseron Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tomek jade do Mielna znalazłem taki fajny pensjonacik z basenem więc powinno być spox...... Zlota czy na Avatarze to Twoja pupka bo jezeli tak to .......paluszki lizać
siemian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zlota czy na Avatarze to Twoja pupka bo jezeli tak to .......paluszki lizać Łukaszek żadnej nie przepuści :decayed: :polew: :polew:
boseron Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 przepuści przepuści zapytałem bo fajne majtki
nex Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Stoi policjant (Boseron) przy automacie z woda sodową, wrzuca monetę, wypija szklankę wody, po czym znów wrzuca monetę i tak przez dłuższy czas. Za nim stoi zniecierpliwiony tłum. - Panie, pospiesz się pan! - Po co, przecież na razie cały czas wygrywam! :polew:
sokolnh Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie widzieliście?, taki projekt i auto do kasacji ;( http://www.sportaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=161&postdays=0&postorder=asc&start=0 popatrz na to, auto 10x droższe http://www.carpassion.com/audi-s-rs-r/43621-toedlicher-unfall-audi-sport-quattro.html a tak skończyło http://www.osthessen-news.de/beitrag_G.php?id=1183224
FANTOMAS Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Tomek jade do Mielna znalazłem taki fajny pensjonacik z basenem więc powinno być spox...... Słyszałem że tam ładna szeroka plaża jest tylko dużo luda Zlota czy na Avatarze to Twoja pupka bo jezeli tak to .......paluszki lizać a czyje byś te paluszki lizał
zlota1977 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 napewno swoje d... jak d... ale majtki fajne!!!! sama drukowałam
david_n Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 d... jak d... ale majtki fajne!!!! sama drukowałam :good: :good: :good: :good:
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Widzę że same powitania i lizania Łukasz moim zdaniem robisz błąd jadąc nad baltik opcja z Chorwacją była lepsza
mega13 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 mega13 masz do mnie jakiś problem? Bo jak masz to możemy się spotkać i sobie to wyjaśnić nawet dziś bo szczerze mnie wkurwiasz i nie będziesz mi dogadywał bo nawet mnie nie znasz No nie mów, normalnie nie będe mógł spac przez Ciebie, tak mnie wystraszyłeś. Na takie teksty to podrywaj 14latki u siebie na wsi. Nie napisałem nic co mogło by Cie urazić (i zaczynam tego żałować) więc sory ale się od.ierdol. Nie znasz mnie bo nawet jak mam czas przyjechać na spota to nie chce mi się przez takich jak Ty, człowieku popatrz na siebie, jak Ty mieszasz Pabla z błotem to jest fajnie no nie, a jak księciu coś napiszą to od razu piórka stroszy, podać Ci adres żebyś mógł na mnie poczekać pod domem?? , zajmij się swoimi klockami LEGO jak nie masz co robić, albo lepiej domkiem Kena i Barbi. :hi: Wszystkim :>
Cuber Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie ( Nex i Mega13 ) wyluzować :gwizdanie:
imelvis Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 i jak panowie nastroje po meczu?? dramat... :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 powiedziałbym że standardowo wszystko zgodnie z planem, kupon w stsie na plus
KERCZI Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie bajera Wam idzie juz nie mam sil podnosic szklonek z drinkiem, polecam chinczyka po drinkuy
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie bajera Wam idzie juz nie mam sil podnosic szklonek z drinkiem, polecam chinczyka po drinkuy ja tam wolę tajki,brazylijki ale kto co lubi
Rekomendowane odpowiedzi