Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I co z tego że rzadko :?:

Niewiele trzeba dołożyć żeby presidenta kupić.

A jak nie chcesz dużo wydawać to może jakąś używkę kup :)

Opublikowano

:hi:

TTI to syf , miałem i łeb mnie bolał od szumów, poza tym radio rozleciało się w rękach po roku. Kable się odlutowały od zasilania a guma od szczekaczki pękła i się ukręciła. Tylko President!!!

Opublikowano
  • Autor

Siemka :hi:

Opublikowano

OK, a znajdę Presidenta podświetlanego na niebiesko czy w nich standard to pomarańczowy ?

Opublikowano

nex? a po co Ci CB? przecież Ci spalanie wzrośnie od oporów powietrza na antenie :decayed:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 10:14_________________________________________________nie znajdziesz. TTI jest podświetlane na niebiesko ale w nocy tak jebie po oczach że czujesz się jakbyś był w Energy2000 :decayed:

Opublikowano

TTI jest podświetlane na niebiesko ale w nocy tak jebie po oczach że czujesz się jakbyś był w Energy2000 :decayed:

to nie gadaj tak głośno bo PABLO się zdecyduje :decayed: :decayed:

Ok to jaki model polecasz tego presidenta bo dziś chciałem to zakupić, oczywiście + antena. DO 500zł z anteną da radę?

Opublikowano

Kup Presidenta Harrego II :good: ale z anteną moze być ciezko aby sie zmieścić w 5 stówkach :gwizdanie:

:good:

Cuber , antena dobra ale Nex musi mieć mocowanie na przyssawkę a nie na magnes. Na szpachli trzyma tylko do 50km/h :decayed:

Opublikowano

Kup Presidenta Harrego II :good: ale z anteną moze być ciezko aby sie zmieścić w 5 stówkach :gwizdanie:

:good:

Cuber , antena dobra ale Nex musi mieć mocowanie na przyssawkę a nie na magnes. Na szpachli trzyma tylko do 50km/h :decayed:

doświadczyłeś? :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale Nex musi mieć mocowanie na przyssawkę a nie na magnes. Na szpachli trzyma tylko do 50km/h

:polew: :polew: :polew: moze być na motylek :naughty:

Opublikowano

zlota nie czai się :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie czaje się, dopiero wstałam :tongue4:

Dzień dobry całemu szacownemu gronu :naughty:

A spoty musimy przenieść w inne miejsce bo palenie gum przez ople jest żenujące i teraz boli mnie głowa od tego smrodu,

zresztą doznania estetyczne też żadne :thumbdown::wallbash::sick3:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: jezuu ale wczoraj pochlałem. A utaj od rana trzeba w pracy siedzieć...
Opublikowano

:hi: :hi: :hi: jezuu ale wczoraj pochlałem. A utaj od rana trzeba w pracy siedzieć...

"...To po coś tyle pił?" :decayed:

Dobra idę auto odkurzyć :evil:

Opublikowano

Pany pytanko mam, ktora stacja pkp bedzie najblizej Coke live festival ? :mysli::)

Opublikowano

Panowie jakie radio CB kupić w przystępnej cenie (300zł) z anteną? Będzie naprawdę rzadko używane ale chce mieć.

Np coś takiego:

http://allegro.pl/item1179029634_cb_radio_tti_550_asc_antena_president_florida.html

nex albo szukaj dobrą używkę presidenta za nie wielkie pieniądze, np Harry 2 albo szukaj Unidena odpowiednik Presidentów tylko bez homologacji za granice :decayed:

Co do TTI poprzednie modele faktycznie się sypały natomiast nowe modele są już poprawione i żadnych reklamacji nie miałem, jak coś to szukaj 880 => http://allegro.pl/item1173855196_cb_radio_tti_tcb_881_asc_door_to_door_wtyk_fv.html dużo tych modeli sprzedałem i rozmawiałem z tymi klientami to bardzo zachwalają, tylko trzeba pamiętać żeby zestroić radio z anteną bo dużo osób tego nie robi i mają później wielkie szumy jak to Trzeniu napisał :decayed:

Dodatkowo to radio ma FM to wjedziesz np do Niemcowni :decayed:

A co anteny to po ch***j przepłacać za presidenty :wallbash:

Jest firma która robi praktycznie kopię presidenta o takich samych parametrach i wyglądzie czyli nie president tylko PRESENTER.

Tu masz odpowiednika Presidenta Missouri który u mnie w sklepie kosztował nawet 299zł :)

http://allegro.pl/item1170433965_antena_cb_presenter_odpow_missouri_fv_gw_nowa.html

Ile na tym oszczędzasz to Ci już nie muszę mówić :wink4:

Opublikowano

Kraków Główny ?

Opublikowano

Kraków Główny ?

O co dokładnie pytasz :decayed:

Opublikowano

nad Twoim postem :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.