Gość TrueOgre Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no to już nie przyjedzie teraz :polew: żeście wystraszyli chłopaka
Horas91 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 no to już nie przyjedzie teraz :polew: żeście wystraszyli chłopaka A myślisz, że dlaczego mnie jeszcze na spocie nie było
KERCZI Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 żal.pl Miss Polski - TOTALNIE SIĘ OŚMIESZYŁA?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 21:33_________________________________________________ dla porownania ogladnijcie wenezuele http://www.pudelek.pl/artykul/26657/miss_polski_probuje_mowic_po_angielsku_wideo/
Horas91 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dobra mięczaki to w końcu ja zgaszę :decayed:
nex Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 PABLO zestaw OK, jakoś działa . Trochę się napociłem żeby to wszystko poprzeciągać, poukrywać i popodpinać na stałe . Teraz powiedzcie mi gdzie mi to dobrze zestroją (dla niewtajemniczonych chodzi o zestrojenie radia CB z anteną)
PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 WY kpicie to ja gaszę :kox: No to się cieszę że spasowało a cena też dobra myślę Zestroić możesz w M1 u chłopaków, Trzeniu cicho z szyderą A jak nie to gdzieś na zakopiańskiej stroją ale tego już Ci nie powiem bo nie znam adresu, jest kilka punktów w krk gdzie stroją także bez problemu znajdziesz. Emelvis wielkie
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 żal.pl Miss Polski - TOTALNIE SIĘ OŚMIESZYŁA?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 21:33_________________________________________________ dla porownania ogladnijcie wenezuele http://www.pudelek.pl/artykul/26657/miss_polski_probuje_mowic_po_angielsku_wideo/ słyszałem to wczoraj rano na planecie, lali z tego jak cholera, aż dziwne że laska pamięta sekwencję wdech-wydech [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 08:16_________________________________________________
imelvis Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 WY kpicie to ja gaszę :kox: No to się cieszę że spasowało a cena też dobra myślę Zestroić możesz w M1 u chłopaków, Trzeniu cicho z szyderą A jak nie to gdzieś na zakopiańskiej stroją ale tego już Ci nie powiem bo nie znam adresu, jest kilka punktów w krk gdzie stroją także bez problemu znajdziesz. Emelvis wielkie Nie ma za co Powiedz lepiej kiedy bedzie promocja na lożka w mm :tongue4:
FANTOMAS Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam Grono Czy myślicie że to mogłoby pogodzić naród
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 11:15_________________________________________________ Trzeniu cicho z szyderą Pablo , nie zamierzam , co miałem napisać to napisałem i zdania nie zmienię No chyba że załatwisz fakturę
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kpisz? Oczywiście A chcesz żeby Janusz przyjechał do Ciebie Witam Grono Czy myślicie że to mogłoby pogodzić naród
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jarko masz minusa..... miałes do mnie zadzwonić przed wyjazdem do hehloszyelemntoszy
jarko Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Brałem ze Sobą czarną skrzyneczkę to nie dzwoniłem. No chyba że jeszcze o coś innego chodziło to przepraszam jeżeli zapomniałem
Rekomendowane odpowiedzi