themOn Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Themon do spania już już [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 01:44_________________________________________________ Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu. ano zmywają się btw. Pablo kto Ci montuje tego fis-a ? Seba1_2 z Nowego Brzeska, kolega u siebie robił z tym i ma ogarnięty temat to zapytaj go, czy nie zamontował by i u mnie
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Themon do spania już już [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 01:44_________________________________________________ Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu. ano zmywają się btw. Pablo kto Ci montuje tego fis-a ? Seba1_2 z Nowego Brzeska, kolega u siebie robił z tym i ma ogarnięty temat to zapytaj go, czy nie zamontował by i u mnie Ok masz kupione graty themon ty z którego miesiąca masz A4 bo w drugiej połowie 97r już była zabawa z immo z Fisem.
themOn Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Themon do spania już już [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 01:44_________________________________________________ Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu. ano zmywają się btw. Pablo kto Ci montuje tego fis-a ? Seba1_2 z Nowego Brzeska, kolega u siebie robił z tym i ma ogarnięty temat to zapytaj go, czy nie zamontował by i u mnie Ok masz kupione graty tia, mam licznik, pastylke do immo i chęci a no i jeszcze manetkę
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ok już wiem. Jutro zapytam go co do montażu, jak coś to w weekend ma czas, dlatego od poniedziałku czekam z tym Fisem. W między czasie założyłem z Emelvis'em alu ramki na licznik i w ch^j lepiej wygląda [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 01:53_________________________________________________Ja dzisiaj nie gaszę Dobrej nocy
imelvis Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no chyba pablo ja zgasze jednak:P
PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja 1 raz od dłuższego czasu zaświecę Ale pogoda
nex Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jak by ktoś chciał zestroić antenę z radiem to się polecam . Zakupiłem miernik i już operuję :naughty: Ile dałeś za SWR'a PABLO za strojenie chcą 20zł a SWR z WATT + kabel kosztuję 55 zł :gwizdanie: Mam taki:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Baczność Witam Panowie i Panie
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 http://www.sadistic.pl/drajwerem-byc-vt48402.htm
BrunoNH Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Joł joł joł Kto by mi zVAGowal bryke ?? Didi nie ma czasu ale moze siemian albo kerczi ??? Wyczyscilem turbo i nie wiem czy jeszcze przeplywka nie daje w du.... [br]Dopisany: 21 Sierpień 2010, 13:47_________________________________________________ Jak by ktoś chciał zestroić antenę z radiem to się polecam . Zakupiłem miernik i już operuję :naughty: Ile dałeś za SWR'a PABLO za strojenie chcą 20zł a SWR z WATT + kabel kosztuję 55 zł :gwizdanie: Mam taki: Mozesz sprawdzic moja, powinno byc dobrze ale zawsze to lepiej sprawdzic ...ale za to ze bede krolikiem doswiadczalnym to bedziesz musial doplacic ... nauka kosztuje...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Joł joł joł Kto by mi zVAGowal bryke ?? Didi nie ma czasu ale moze siemian albo kerczi ??? ja niestety ostatnio nie bywam w Krk...
mega13 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 2 dni mnie nie było ale widzę że moskal ostro adresy rozdaje. BTW :hi:
Rekomendowane odpowiedzi