sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kupiłem no Co Ty !!!!!! jaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 mi tempomat montuje już rok :gwizdanie: ja Ci mogę zamontować Kamil dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kupiłem no Co Ty !!!!!! jaka ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 kupiłem no Co Ty !!!!!! jaka ładna o to jestem spokojny Gratulację :oklaski: poprzeczka coraz wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak by ktoś był na kupnie nawigacji to polecam, sąsiad sprzedaje i ma najtaniej model w HD w Polsce :gwizdanie: http://allegro.pl/gps-goclever-5066-fmbt-hd-odblokowanie-full-fm-bt-i1362257392.html[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:47_________________________________________________ http://www.liveleak.com/view?i=c4a_1287538934 A co do filmiku to ściema, bo po 1. Krowa się rozgląda nawet momentami a powinna leżeć i kwiczeć :> a po 2. Filmik w takiej rozdzielczości że można to w paincie narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 wszystkim pięknie się dzień zakończył dziś 01546 - Sensor for Parking Aid; Rear Mid-Left (G204) prezent pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 wszystkiego czego dusza zapragnie................ale z umiarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. Dzo Dzo no problemo, milo bylo poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol czarna seria Wreszczście kur......a uszka skończylem lepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT, ZAJEBISTEGO SYLWESTRA ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. napisałbym coś i wywołał burze przed Świętami... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...a zresztą :evil: :evil: :evil: Sam sobie zrobiłeś ten prezent zawożąc auto do V-Techu :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No musiał napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol przykra sprawa, mi jak padło turbo to załatwiał mi Wąski i jestem zadowolony bo regenerowane w super stanie jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Karol przykra sprawa, mi jak padło turbo to załatwiał mi Wąski i jestem zadowolony bo regenerowane w super stanie jak nowe Drogie takie generowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wszystkiego Najlepszego wszystkim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja dzisiaj pod choinke dostalem padniete turbo w moim pasciuchu. napisałbym coś i wywołał burze przed Świętami... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...a zresztą :evil: :evil: :evil: Sam sobie zrobiłeś ten prezent zawożąc auto do V-Techu :polew: :polew: Jakos Tobie gwizdalo, Ojciec Boserona tez regenerowal a kolo V-TECHu nawet nie przejezdzaliscie, ale spoko teraz jak wymienie turbo to mysle ze Twoj COMPSPORT bede wciagał na wstecznym i wtedy Twoja mina bedzie dla mnie najlepszym prezentem swiatecznym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Raczej Noworocznym BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertus69 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Z okazji świąt życzę wam koledzy wszystkiego dobrego oraz bezawaryjnej jazdy naszymi czterema kółkami! :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi