Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym..

To nie chodzi o wygadanie się bo to przecież bonus dla osób co płacą rocznie 50zł składki klubowej :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ?

Opublikowano

O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym..

To nie chodzi o wygadanie się bo to przecież bonus dla osób co płacą rocznie 50zł składki klubowej :wink4:

Wiem, wiem ale tam wtedy ktoś właśnie miał żale, że"zwykli" mają limit itd. I, że się ktoś "wygadał" w każdym razie nie ma o co się spinać :cool1:

Opublikowano

hmmmm, a to ja myślałem że klubowicze są wybierani przez klubo a nie za 50 zł ;-) Jest gdzieś jakiś regulamin typu jak zostać klubo bo ten dział jest chyba urkyty ?

Są wybierani przez ZK, ale mają też przywileje i muszą płacić składkę.

Wiem, wiem ale tam wtedy ktoś właśnie miał żale, że"zwykli" mają limit itd. I, że się ktoś "wygadał" w każdym razie nie ma o co się spinać :cool1:

No nie ma :wink4:

Opublikowano

Jak to leciało.. ileś tam wiadomości, obecność na zlocie ogólnopolskim, ogólna aprobata klubowiczów :mysli:

Opublikowano

aaa czyli jednak ot tak sobie nie da się wbić ;-) no spoko ;-)

Opublikowano

Jak to leciało.. ileś tam wiadomości, obecność na zlocie ogólnopolskim, ogólna aprobata klubowiczów :mysli:

ZK wybiera i ze zlotami to chodzi bardziej o rozpoznawalnośc nie tylko forumowa ale i taką w realu :wink4:

Opublikowano

Dzięki panowie za spota :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie:

Normlanie dostępna w rozmiarze 19 z ET 43 :cool1:

Opublikowano

David, sprawdziłem w Etce i ta felga w RS6 jest tylko jako 20 stka z ET 36 :gwizdanie:

Mówiłem mówiłem :dance: :dance: :radocha: :radocha:

Opublikowano

Potwierdzam, potwierdzam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zieluch mówiłeś że ET na maja 20 a tu ET 36 :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

sklej

dzięki za spotkanie :hi: na którym mam nadzieję że wzrasta moja rozpoznawalność w realu jak i carrefour-rze

Opublikowano

Cuber sprawdzałeś :?:

Opublikowano

Zieluch mówiłeś że ET na maja 20 a tu ET 36 :tongue4: :tongue4:

O et nic nie wspominałem bo nie wiedziałem[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 00:20_________________________________________________

sklej

dzięki za spotkanie :hi: na którym mam nadzieję że wzrasta moja rozpoznawalność w realu jak i carrefour-rze

Gadu jest , zgrywus :naughty:

Opublikowano

:hi: a ja dopiero wróciłem do domu ze szpitala i na 8 rano znowu to samo :confused4:

Ogr znajdziesz chwile to podbij do mnie , ramke woże w bagażniku jak coś :wink4:

śpijcie dobrze.

Opublikowano

:hi: a ja dopiero wróciłem do domu ze szpitala i na 8 rano znowu to samo :confused4:

Ogr znajdziesz chwile to podbij do mnie , ramke woże w bagażniku jak coś :wink4:

śpijcie dobrze.

spoko spoko tylko nie bardzo mam jak i kiedy ;-)

Opublikowano

śpijcie dobrze.

a miałeś zadzwonić :mysli: jak coś

Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.