Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale np ubezpieczenie możesz zawrzeć z udziałem własnym jeśli nie zamierzasz nim jeżdzić

i przy max zniżkach wyjdzie 200-300 zł na rok

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przy takim starym aucie to i tak chyba OC dużo nie wyjdzie bo AC na to raczej nie dadzą ;-)

PS: sokolnh, u Ciebie OC pewnie niedrogie ;-)

Opublikowano

:hi:

Cuber, jest juz auto? :naughty: Bo jak cos to trzeba kielbaski zorganizowac dzisiaj ;)

Opublikowano

czeska za to ma nieoznakowane RSy b7

Opublikowano
  • Autor

Cuber, jest juz auto? :naughty: Bo jak cos to trzeba kielbaski zorganizowac dzisiaj ;)

jesio Nie ;(

Opublikowano

Nie oglądacie dzisiaj meczu??[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 17:52_________________________________________________http://studio.wp.pl/i,Dzielna-Policja,mid,2085,foto.html?ticaid=1bcca&_ticrsn=5

Dobre :decayed:

Opublikowano

czeska za to ma nieoznakowane RSy b7

i M5 E60 i 911 turbo 997
Opublikowano

Dobry dzien :hi: Wlasnie od poniedzialku mi stuknelo 3.5kkm, chwilowo mam dosc samochodu :tongue4:

Btw, wiem juz czemu mam problem z zaliczeniem materialoznawstwa :blink: wykladowca:

1277480052_by_sawik69_500.jpg

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=1463284032 jeśli to nie fejk to niezłe cacko

:naughty: niezłe właśnie dałem taki model V8 synowi w wersji wyścigowej :good:[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 19:07_________________________________________________

Dobry dzien :hi: Wlasnie od poniedzialku mi stuknelo 3.5kkm, chwilowo mam dosc samochodu :tongue4:

troszkę :naughty:
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

siemka wieczorową porą :decayed:

ps. no Lech się pokazał , stylowo bez rewelacji ale wynik się liczy 1-0 :good:

Opublikowano

Dokładnie :guma:

Za tydzień rewanż i ciekaw jestem ja u nich pocisną :naughty:

Opublikowano

Nie trawie tego zespołu LechoAmiki ale dobrą robotę robią dla siebie, kibiców i polskiej piłki. Myślę że za tydzień Braga pokaże im jednak miejsce w szeregu. No chyba że Rudnevsowi wyjdzie taki sam mecz jak z Juventusem w Turynie :gwizdanie:

BTW :hi:

Opublikowano

Nie trawie tego zespołu LechoAmiki ale dobrą robotę robią dla siebie, kibiców i polskiej piłki. Myślę że za tydzień Braga pokaże im jednak miejsce w szeregu. No chyba że Rudnevsowi wyjdzie taki sam mecz jak z Juventusem w Turynie :gwizdanie:

BTW :hi:

Nie ważne kto za kim jest, ważne że Polskę reprezentują i życzę im żeby jak najdalej doszli.

Opublikowano

Witam Panowie!

Stałem się nie dawno posiadaczem Audi A4 Avant 2004 1.9 Tdi z silnikiem AVF. Dzisiaj pojawił się problem w postaci braku mocy. Jechałem Bora Komorowskiego wieczorową porą chciałem troszkę przycisnąć i więcej niż 140 km auto nie chciało jechać. Chciałbym podpiąć auto pod VAG'a, dlatego też pytam czy byłoby to możliwe w niedziele na waszym spotkaniu w G. Kazimierz. Poza tym jestem zaraz po kupnie auta więc liczyłbym na jakieś wasze porady, może ktoś miał coś podobnego. Jakieś wskazówki ? Co robić itd..

Wcześniej jeździłem Alfami Romeo i rynek jeśli chodzi o części serwis itd miałem obeznany. Z Audiczką nie wiem za bardzo gdzie się ruszyć.

Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam

P.S

Siemano Sokół ;-)

Opublikowano

Witam Panowie!

Stałem się nie dawno posiadaczem Audi A4 Avant 2004 1.9 Tdi z silnikiem AVF. Dzisiaj pojawił się problem w postaci braku mocy. Jechałem Bora Komorowskiego wieczorową porą chciałem troszkę przycisnąć i więcej niż 140 km auto nie chciało jechać. Chciałbym podpiąć auto pod VAG'a, dlatego też pytam czy byłoby to możliwe w niedziele na waszym spotkaniu w G. Kazimierz. Poza tym jestem zaraz po kupnie auta więc liczyłbym na jakieś wasze porady, może ktoś miał coś podobnego. Jakieś wskazówki ? Co robić itd..

Wcześniej jeździłem Alfami Romeo i rynek jeśli chodzi o części serwis itd miałem obeznany. Z Audiczką nie wiem za bardzo gdzie się ruszyć.

Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam

P.S

Siemano Sokół ;-)

:siema:

Tylko nie zapomnij o kubełku KFC taka tradycja na Krakowskich jak nowi przyjeżdżają :gwizdanie:

Będzie VAG i prześwietlimy Ci B6ke z PiXi Tidim na czele :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zapraszamy na spota w Niedzielę, zapewne ktoś VAG-a bedzie miał ze sobą :gwizdanie:

ps. odnosnie braku mocy poczytaj na forum :cool1:

ps. Nie słuchaj Pabla :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.