Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

BTW Byłem ostatnio pod halą na kiełbasce i... Niemile się zaskoczylem...

Podawali kiełbachę z jakimś dwudniowym chlebem :thumbdown:

A niestety bez dobrego pieczywa to nie to samo :gwizdanie:

Też słyszałem o takiej akcji bo kolega miał podobnie.

A jeśli mówimy o pieczywie to w NH dają wielką bułkę podsmażoną przy grillu a nie zwykłe małe bułki jak przy bazarze :gwizdanie:

Ketchupu ani musztardy nie żałują a nie jak te dwa obiboki pod halą co troszkę tylko musztardy wrzucą a jak chcesz więcej to się musisz pytać.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ketchupu ani musztardy nie żałują a nie jak te dwa obiboki pod halą co troszkę tylko musztardy wrzucą a jak chcesz więcej to się musisz pytać.

o nic nie musisz się pytać :gwizdanie: no ale skoro dla ciebie ketchup i musztarda jest taka wazna to sorry :wallbash: :wallbash: :wallbash:

znasz ich Pablo ze mówisz że sa "obibokami" ?

Opublikowano

o nic nie musisz się pytać :gwizdanie: no ale skoro dla ciebie ketchup i musztarda jest taka wazna to sorry :wallbash: :wallbash: :wallbash:

znasz ich Pablo ze mówisz że sa "obibokami" ?

Mówię ogólnie że w NH jest lepsza kiełbaska i więcej można pojeść oraz co ważne smaczniejsza jest.

A obiboki powiedziałem w przenośni bo nie znam ich ale kiedyś widziałem że bardziej się starali i był większy porządek a teraz tak to wygląda że tylko szybciej i masowo sprzedawać, po ostatniej nie świeżej kiełbasce zraziłem się do nich i więcej nie będę u nich jeść.

Opublikowano
  • Autor

zraziłem się do nich i więcej nie będę u nich jeść.

:good: :good: :good:

Mówię ogólnie że w NH jest lepsza kiełbaska i więcej można pojeść oraz co ważne smaczniejsza jest.

Może dla Ciebie a Ja mam inne zdanie i co ? kazdy ma inne gusta smakowe :gwizdanie:

Opublikowano

Dokładnie każdy ma inne gusta :wink4:

Jak by nie było to najlepsze są "kości" w KFC :kox::decayed:

Opublikowano

kurna ja jutro na grilla sie nie wyrobie, na spota prosto z tyry wpadne,Wąski jakie plany??

Opublikowano

Najlepszy to jest chińczyk na Teatralnym :tongue4:

I telepizza :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 16:02_________________________________________________

tak mam tych epizodów troche i wszystkie są bardzo dobre aż chce sie na imprezke wyskoczyć jak sie tego słucha :good:

teraz słucham 497,500,501 :kox: polecam do samochodu do szybkiej jazdy :good:

Kerczi nieźle wymiatałeś w BT, kwalifikujesz sie do You Can Dance :wink4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 23:48[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 23:53_________________________________________________stare ale dobre

[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 23:58_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=KYGacambtn4

co do armina to live nic nie przebije
:decayed: a nowosci masz tu ''weloveatrance.com '' oraz ''muzyka w naszych autach'' :decayed:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Ja jutro o tej porze to będe sie zbierał do oglądania meczu o 17-stej :gwizdanie:

:drunk:TEXT usunięty przez Moderatora!

:embarrassed: BRY!

Opublikowano

OK grill innym razem :) byłem wczoraj na super koncercie Lady Pank jak na staruszków to dali mega czad :good:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 17:40_________________________________________________ kto się wybiera jutro do Chrzanowa ???

Opublikowano

Ja jutro o tej porze to będe sie zbierał do oglądania meczu o 17-stej :gwizdanie:

:drunk: wisła ....wisełka kocha.............

:embarrassed: BRY!

Tomasz może nie zrozumiałam aluzji ale Cuber lubi ten drugi klub z Krakowa, wiesz ten na C :przebiegly:

Opublikowano

:hi: ja rano jade na grilla do znajomych i myslałem ze bedą chętni na wyjazd do Chrzanowa ale skoro nie ma chętnych to chyba nikt z Krakowa nie jedzie :gwizdanie:

grilla możemy odpalić grupowego w przyszłym tygodniu. :good:

Lady Pank - oni zawsze dają rade :good:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 22:54_________________________________________________pamięta ktoś jeszcze :naughty: moje czasy licealne sie przypominają jak tego słucham :kox:

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 01:01_________________________________________________ :drunk:
Opublikowano

Witam Was w ten piękny niedzielny poranek :hi: :>

Cuber Powodzonka dziś od 17:15 :good:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 08:45_________________________________________________Właśnie wpadł mi w oko zajefajny kawał:

Wielki, ogromny wielopiętrowy superhipermarket w którym kupicie dosłownie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawce dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu szef wzywa sprzedawce do biura.

- No to ile pan zrobił dziś transakcji?? -pyta sprzedawce.

- Jedną szefie - odpowiedział sprzedawca.

- Co?? JEDNĄ?? Nasi sprzedawcy mają po sześćdziesiąt, siedemdziesiąt transakcji w ciągu dnia. Co pan robił cały dzień?? A właściwie ile pan utargował??

- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.

Szefa zatkało.

- Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy?? Na Boga... Co pan sprzedał??

- No na początek sprzedałem mały haczyk na ryby...

- Haczyk na ryby za trzysta osiemdziesiąt tysięcy??

- Potem przekonałem klienta żeby kupił też średni i duzy haczyk. Następnie przekonałem go że powinien również wziąć żyłke. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowe i spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu porządną wiatrówke, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce bo tam mocno wieje. Przekonałem go że przy brzegu ryby nie biorą no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem jakie ma auto i wydusiłem z niego że dosyć małe żeby zawieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepe.

- I to wszystko sprzedał pan człowiekowi który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk??

- Nieee... On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu że skoro w weekend nici z seksu, to może przynajmniej pojechałby na ryby...

Opublikowano
:shocked: trzeba zapytac Pabla czy przy jego startach podczas spotów tez tak ma :decayed: :decayed: btw. :hi:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:12_________________________________________________

Witam Was w ten piękny niedzielny poranek :hi: :>

Cuber Powodzonka dziś od 17:15 :good:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 08:45_________________________________________________Właśnie wpadł mi w oko zajefajny kawał:

Wielki, ogromny wielopiętrowy superhipermarket w którym kupicie dosłownie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawce dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu szef wzywa sprzedawce do biura.

- No to ile pan zrobił dziś transakcji?? -pyta sprzedawce.

- Jedną szefie - odpowiedział sprzedawca.

- Co?? JEDNĄ?? Nasi sprzedawcy mają po sześćdziesiąt, siedemdziesiąt transakcji w ciągu dnia. Co pan robił cały dzień?? A właściwie ile pan utargował??

- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.

Szefa zatkało.

- Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy?? Na Boga... Co pan sprzedał??

- No na początek sprzedałem mały haczyk na ryby...

- Haczyk na ryby za trzysta osiemdziesiąt tysięcy??

- Potem przekonałem klienta żeby kupił też średni i duzy haczyk. Następnie przekonałem go że powinien również wziąć żyłke. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowe i spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu porządną wiatrówke, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce bo tam mocno wieje. Przekonałem go że przy brzegu ryby nie biorą no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem jakie ma auto i wydusiłem z niego że dosyć małe żeby zawieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepe.

- I to wszystko sprzedał pan człowiekowi który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk??

- Nieee... On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu że skoro w weekend nici z seksu, to może przynajmniej pojechałby na ryby...

:polew: :polew:
Opublikowano

_________________________________________________pamięta ktoś jeszcze :naughty: moje czasy licealne sie przypominają jak tego słucham :kox:

[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 01:01_________________________________________________ :drunk:

eee nie przesadzaj z tymi czasami licealnymi, ja trzy lata temu bylem na ich koncercie :)

Opublikowano
  • Autor

:siema:

Ja dziś odpuszczam KCH ale na spocie zjawię sie po 19-stej!

Od przyszłego tygodnia mozemy faktycznie odpalic grilla :naughty:

Opublikowano

No szkoda szkoda ... :bicz: Gdyby ktoś jednak miał ochote zapraszamy :)

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.