Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 jaka różnica cenowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 300% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 why Quattro? - that's why : - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kupiłem tableta i nie mogę rozkminić jak edytować i odtwarzać pliki .doc z worda. Ściągam z maila i nie chce ich otworzyć, jaką aplikację darmową wgrać żeby to chodziło? Android 4.0. Jak ściągam z maila to nie zapisuje mi w takim formacie jak są załączniki czyli np .doc .txt tylko domyślnie .html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electrofinger Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Kupiłem tableta i nie mogę rozkminić jak edytować i odtwarzać pliki .doc z worda. Ściągam z maila i nie chce ich otworzyć, jaką aplikację darmową wgrać żeby to chodziło? Android 4.0. Jak ściągam z maila to nie zapisuje mi w takim formacie jak są załączniki czyli np .doc .txt tylko domyślnie .html Kupiłem laptoka i ma bad pixela. Nie wiem jak się to coś obsługuje. Jest mały i chiński. Normalnie jedna wielka droga tandeta. Wysłane za pomocą nowego, chińskiego gówna Lenovo G580. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ładna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wesołych, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia Panowie a to taki mały, świąteczny bonusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Hej klubowicze ja też wam życzę zdrowych i wesołych świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 300% nie warta ceny bo brama się na jej widok nie otwiera widać dwa razy próbowałeś i ni hu hu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zdrowych i radosnych Świąt Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie, ktos z klubu jezdzi bialym avantem b8 z naklejka compsport - rej KR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie, ktos z klubu jezdzi bialym avantem b8 z naklejka compsport - rej KR? Ja nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wszystkim Życzę Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych życzę wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT PANOWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zdrowych i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt dla Was i całych rodzin życzy Wąski z rodziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Panowie a tak drogą przypomnienia sprzedaż mojej B6 jest wciąż aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi