Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam pod robotą wylałem 4 wiadra letniej wody na przednią, lampy i boczne szyby i można jechać :naughty:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

dziś zmieniłem HIDY z 6000 na 5000, chciałem 4300 ale gość mi doradził pośrednie. Powiem tak - nigdy już nie kupił bym 6k, w 4.3-5k nie dość że lepsze światło to w dodatku brak poblasku niebieskiego

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja tam pod robotą wylałem 4 wiadra letniej wody na przednią, lampy i boczne szyby i można jechać :naughty:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

dziś zmieniłem HIDY z 6000 na 5000, chciałem 4300 ale gość mi doradził pośrednie. Powiem tak - nigdy już nie kupił bym 6k, nie dość że lepsze światło to w dodatku brak poblasku niebieskiego

ja właśnie też chce zmienić, a czemu nie 4300?

Opublikowano

Polacy zagrali słabo, przede wszystkim kto wybrał takich graczy .....stare gwiazdy które juz nie błyszczą niestety, bez pomysłu na gre zupełnie, brak szybkości w wyprowadzaniu kontry, brak szybkich skrzydłowych i kończącego podania po którym padłaby bramka, no i ten kubisztal z wielkim brzuchem tak wolny jakby mu sie nie chciało :facepalm: lijewski który ma problemy z trafianiem bramek, szmal bez formy niestety :thumbdown: Węgrzy dużo lepsi niestety w każdym elemencie gry.

Opublikowano

nie wiem gdzie wy kupujecie te odmrażacze może w biedronce ale mój działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie. Tym co tak zawzięcie dzisiaj rano skrobali gratuluję na pewno ładnie żeście sobie sznitki porobili bo wystarczy ziarnko piasku i po zmierzchu widać efekt a ostatnio po syfie jaki był na jezdni i na aucie to raczej sprawa nie unikniona że szyba będzie w rysach.

podaj nazwe producenta, kupie i zobaczymy czy "działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie" :whistling:

a co do dzisiejszego skrobania - ja tego nie robilem (nie bylo takiej koniecznosci), wlaczylem nawiew, poczekalem kilka minut az fura sie nagrzala i wystarczylo podwazac koncowka skrobaczki lód i cale platy schodzily :wink:

640_9105.jpg

dokładnie coś takiego kupiłem w zeszłym roku i jest OK

---------- Post dopisany at 00:41 ---------- Poprzedni post napisany at 00:40 ----------

KOSMOS CO TO SIĘ DZIEJE... JAK 30LAT ZYJE TAK JESZCZE CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM...

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

eeeetamm w 67' też takie coś widziałem

Opublikowano

Ja polecam Isopropyl alcohol, ale na taki lod, nie wierze zeby jakis odmrazac bedacy w aucie o tej temp byl wstanie ogarnac taka powloke co dzis byla. do szronu i lodziku polecam isoporpyl 100 procent roztworu zreszta jego tez mozna troszke nalac do baku i wytraci wode.

jutro jeszcze przetestuje ten swoj specyfik to dam wam znac jak sie spisuje na te lody.:wink:

Opublikowano

:hi:

Panowie jest ktoś chętny na oponki letnie Continental sportcontact 2 235/40/18 ? :whistling: głębokości bieżnika nie podam na tą chwilę, ale spokojnie na sezon będą.. :wink:

ja do siebie chciałbym wrzucić trochę węższe bo moja felga z rantem na tych oponkach wygląda jak 17 :kwasny:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Siemka Panowie :hi:

Dzisiaj lajcik z odsniezaniem :)

Opublikowano
powiem Wam u mnie pod blokiem lodowisko wszystko błyszczy a auta :shock3: masakra jeden sopel.... nie mogłem na parkingu ruszyć, kupiłem po drodze z pracy na BP odmrażacz w sprayu i chyba nic nie daje :kwasny:

oglądamy piłke ręczną :naughty:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

gruszka jak śmigłeś jak Ty jeździsz jak kapelusz :shock3:

to był rekord 3h :wink:

Opublikowano

Ja założyłem taka czarna plachte antyszronowa i dzisiaj ściągnąłem tylko, do bagażnika i szyba jak nowa

Opublikowano
Ja założyłem taka czarna plachte antyszronowa i dzisiaj ściągnąłem tylko, do bagażnika i szyba jak nowa

tzn. co płachta zregenerowała szybę :slina: mocna rzecz karramba też chcę taką będę sobie ją kład na noc na twarz

Opublikowano

tzn. co płachta zregenerowała szybę :slina: mocna rzecz karramba też chcę taką będę sobie ją kład na noc na twarz

:grin:

Opublikowano

wczoraj wieczorem sobie zmodziłem w A6 wizualny PDC

Z tego co mi się wydaje to w B8 system MMI został przeszczepiony z C6 więc ci którzy mają czerwone MMI i PDC mogą chyba też coś takiego sobie zamodzić koszt 80zeta

IMAG0590.jpg

gb82i619z

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

pytanie do piratów z karaibów co najlepsze do odtw. .MKV

Opublikowano
Pierwsze co zrobiłem po zakupie audi to wyposażyłem auto w odmrażacz. 4 lata, nigdy skrobaczki nie używałem...

Pierwsze co zrobiłem po zakupie audi to wyposażyłem auto w webasto :grin: 1,5 roku nigdy skrobaczki nie używałem...

:banan:

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:41 ----------

:thumbup1:

Opublikowano

:siema:

Ja dzisiaj walczyłem z lodem niczym kowal, żadne skrobaczki, odmrażacze nie były w stanie pomóc, jedynie zagrzanie auta do 90 stopni full nawiew i zabawa w rzeźbienie lodu :decayed:

72955_450061941714296_1991500844_n.jpg

65262_450060035047820_1146575848_n.jpg

Gość na parkingu rozjebał szybę bo za bardzo wczuł się w rolę kowala :decayed:

Opublikowano

w tle widze budynek uczelni :D

Opublikowano

a ja włonczam se swoje bozze i ona zara tu jest i tańczy dla mnie tak że cały lud sam se odpada od basóf

Opublikowano

Tak to UJ, fotkę zrobiłem przed chwilą.

Opublikowano

no Pablo ma tam wykłady z NAVI

Opublikowano

jakby ktoś miał ochotę na browarka to jestem codziennie do soboty około 18 w House of Beer :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.