Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:

Ja dzisiaj walczyłem z lodem niczym kowal, żadne skrobaczki, odmrażacze nie były w stanie pomóc, jedynie zagrzanie auta do 90 stopni full nawiew i zabawa w rzeźbienie lodu :decayed:

http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-prn1/72955_450061941714296_1991500844_n.jpg

http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-prn1/65262_450060035047820_1146575848_n.jpg

Gość na parkingu rozjebał szybę bo za bardzo wczuł się w rolę kowala :decayed:

i popatrzcie jak zjebane są przepisy odnośnie tych mandatów za postój powyżej 1min. z odpalonym silnikiem. Ten h*j co to wymyślił i te h**e co za tym głosowały powinni codziennie odśnieżać tak zamarzniety samochód jak Pabla i to najlepiej przez 365dni może zaczęliby myśleć

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w tle widze budynek uczelni :D

no Pablo ma tam wykłady z NAVI

hehehe... bedzie nowe MMI?? :)

Opublikowano
:hi:

jakby ktoś miał ochotę na browarka to jestem codziennie do soboty około 18 w House of Beer :decayed:

Ty lepiej się zjaw u nas na spocie we Czwartek w końcu będzie okazja przed bukowiną się poznać a wypić to wypijemy w BT :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze co zrobiłem po zakupie audi to wyposażyłem auto w webasto :grin: 1,5 roku nigdy skrobaczki nie używałem...

:banan:

hahahahah :grin:

Opublikowano

jakby ktoś miał ochotę na browarka to jestem codziennie do soboty około 18 w House of Beer :decayed:

Ty lepiej się zjaw u nas na spocie we Czwartek w końcu będzie okazja przed bukowiną się poznać a wypić to wypijemy w BT :naughty:

nie mam czym bo na szkoleniu tu jestem - mieszkam w Campanile i najdalej jak chodzę to 100m do House of Beer :grin: no ale zobaczymy - może użyję komunikacji miejskiej :wink:

Opublikowano

Spoko jak coś to się zgadamy :wink4:

Opublikowano

nie mam czym bo na szkoleniu tu jestem - mieszkam w Campanile i najdalej jak chodzę to 100m do House of Beer :grin: no ale zobaczymy - może użyję komunikacji miejskiej :wink:

na pewno chetnie Cie ktos podrzuci

Opublikowano
Opublikowano

Pablo to na AGH tez masz wykłady???

Opublikowano
Pablo to na AGH tez masz wykłady???

a gdzie on nie ma :grin:

Opublikowano
  • Autor

lepiej wódki się napic :wink:

Opublikowano

Fantomas to teraz dwa pytania odnosnie PDC, a raczej trzy :)

1) Czy w A5 jest to samo co w A6 i B8?

2) Czy w RNSie da się to uruchomić w B7?

3) Czy musi być PDC 8-kanałowy czy wystarczy sam tył?

bo niestety we wszystkich 3samochodach mam tylko TYŁ (4-kanały)

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ----------

i za co dałeś 80zł?

Opublikowano

Jakies propozycje? :naughty:

Opublikowano

ad.1 nie wiem ale jeśli jest czerwone MMI to raczej na 90% ale z tego co pamiętam tym masz w A5 kolor więc ty będziesz miał lepszy wypas

ad.2 nie ma szans w RNS-E nie zabangla

ad.3. tak to nie ma znaczenia będzie działać i z 4 i 8 kanałowym PDC (ja mam tylko tył) w zależności ile się ma kanałów taki trzeba kupić sterownik (bo jego się wymienia bo w nim jest soft wizualizacji) . Ja dałem właśnie 80zł za sterownik który mógłby również obsługiwać mi ori kamerę cofania ale przy czerwonym MMI to nie zabangla. Sterowniki chodzą 100-200zł jak się trafi można kupić tak jak ja tylko trzeba kupić z odpowiednim numerem tak aby pasowało do 4 lub 8 kanałowego PDC. Plus jest jeszcze taki że sterownik od PDC nie ma ochrony komponentu więc nie trzeba dać się łoić w ASO

Opublikowano

Panowie, macie jakiegos dobrego mechanika, ktory ogarnia fordy/PSA?

dzieki

Opublikowano

Fanti to mów co trzeba do a6 z czerwonym mmi i do a5 z kolor navi zakupić. Dużo rezania?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

witam Kolegów :hi:

widziałem ostatnio, że ruszyły zapisy na zlot do Bukowiny, mam pytanko user taki jak ja czyli początkujący może zabrać osobę towarzyszącą czy z moim statusem nie da rady ??? z gory dzięki za info :good:

Opublikowano

Siema. :bry:

---------- Post dopisany at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

witam Kolegów :hi:

widziałem ostatnio, że ruszyły zapisy na zlot do Bukowiny, mam pytanko user taki jak ja czyli początkujący może zabrać osobę towarzyszącą czy z moim statusem nie da rady ??? z gory dzięki za info :good:

Bierz :)

Opublikowano

W house of beer sa najpyszniejsze belgijskie browary, niektore po 12% ze słonikiem:naughty:

Opublikowano

Fanti gała założona ? poka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.