Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmmm to jak grzałeś 10 minut to juz sam lód winien się stopić bez odmrażacza hehehe :decayed: ( pomijając tylnie boczne szyby )

W sumie tak, ale warunki same w sobie są kijowe. Szyba przednia i boczne puściły dosyć szybko, podstawa to brać odmrażacz w sprayu, a nie w atomizerze.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pierwsze co zrobiłem po zakupie audi to wyposażyłem auto w odmrażacz. 4 lata, nigdy skrobaczki nie używałem...

a jaki ten odmrażacz? W jakim czasie działa ?

Podchodzisz do auta, odpalasz fajurka, otwierasz drzwi, odpalasz auto, bierzesz odmrażacz, psikasz po szybach, kończysz palić, wsiadasz i jedziesz :naughty:

Firmy nie pamiętam, ale te tanie badziewia słabo działały. Lepiej coś droższego kupić. Max. dwie butelki na zimę.

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

jarko Ty to masz łeb :wink:

Ręce marzną od skrobania :grin:

Opublikowano
  • Autor

Powiem wam tak, wyszedłem przed firmę i dostałem szoku :shock3: tak zamarzniętej mojej Audioli jeszcze nie widziałem.

Odpaliłem furę nadmuch na szyby + tylnia szyba papierosek i skrobaczki uzyłem by tylko ruszyć lód z szyb a później sam spłynął :naughty: ale chyba jest ciut cieplej niż było kilka godzin temu , przynajmniej mój termometr pokazał mi zero stopni.

Opublikowano
Powiem wam tak, wyszedłem przed firmę i dostałem szoku :shock3: tak zamarzniętej mojej Audioli jeszcze nie widziałem.

Odpaliłem furę nadmuch na szyby + tylnia szyba papierosek i skrobaczki uzyłem by tylko ruszyć lód z szyb a później sam spłynął :naughty: ale chyba jest ciut cieplej niż było kilka godzin temu , przynajmniej mój termometr pokazał mi zero stopni.

W Bochni w tej chwili -3 stopnie i wszystko marznie. Przed chwilą wyskoczyłem po piwo do nocnego i wyj....em na schodach. Miazga :shock3:

Opublikowano

przej...ane :kwasny: szedłem na Poczte i dojść nie mogłem... lodowisko.. ma ktoś może łyżwy pożyczyć? :tongue4:

przeszczepiłem gałeczke z a3 na a4.. kapselek zmieniony i z nim najciężej było, mieszek to pikuś :naughty: gałeczka teraz musi tylko wyschnąć i rano zakładam :decayed:

img0122bk.th.jpg

img0124yjc.th.jpg

Panowie szukam ramki pod manual i popielniczek 1NK

Opublikowano

nie wiem gdzie wy kupujecie te odmrażacze może w biedronce ale mój działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie. Tym co tak zawzięcie dzisiaj rano skrobali gratuluję na pewno ładnie żeście sobie sznitki porobili bo wystarczy ziarnko piasku i po zmierzchu widać efekt a ostatnio po syfie jaki był na jezdni i na aucie to raczej sprawa nie unikniona że szyba będzie w rysach.

podaj nazwe producenta, kupie i zobaczymy czy "działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie" :whistling:

a co do dzisiejszego skrobania - ja tego nie robilem (nie bylo takiej koniecznosci), wlaczylem nawiew, poczekalem kilka minut az fura sie nagrzala i wystarczylo podwazac koncowka skrobaczki lód i cale platy schodzily :wink:

Opublikowano
przej...ane :kwasny: szedłem na Poczte i dojść nie mogłem... lodowisko.. ma ktoś może łyżwy pożyczyć? :tongue4:

przeszczepiłem gałeczke z a3 na a4.. kapselek zmieniony i z nim najciężej było, mieszek to pikuś :naughty: gałeczka teraz musi tylko wyschnąć i rano zakładam :decayed:

http://imageshack.us/a/img42/983/img0122bk.th.jpg

http://imageshack.us/a/img96/3605/img0124yjc.th.jpg

Moczyłeś mieszek?? Ciekawe jak będzie wyglądała skóra jak wyschnie?

Opublikowano

nie wiem gdzie wy kupujecie te odmrażacze może w biedronce ale mój działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie. Tym co tak zawzięcie dzisiaj rano skrobali gratuluję na pewno ładnie żeście sobie sznitki porobili bo wystarczy ziarnko piasku i po zmierzchu widać efekt a ostatnio po syfie jaki był na jezdni i na aucie to raczej sprawa nie unikniona że szyba będzie w rysach.

podaj nazwe producenta, kupie i zobaczymy czy "działa bezbłędnie psik psik i po kilku minutach wszystko płynie" :whistling:

a co do dzisiejszego skrobania - ja tego nie robilem (nie bylo takiej koniecznosci), wlaczylem nawiew, poczekalem kilka minut az fura sie nagrzala i wystarczylo podwazac koncowka skrobaczki lód i cale platy schodzily :wink:

dokładnie, otworzyłem auto, odpaliłem, full nawiew, poczekałem chwile (akurat zagadałem się ze znajomym bo wychodził z bloku), skrobaczka i schodziło płatami :D

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

a tak na marginesie: coś skrypt liczący posty chyba niezbyt klika... wyświetla mi że napisałem 2, a ten to jest nr 4

Opublikowano

http://imageshack.us/a/img42/983/img0122bk.th.jpg

http://imageshack.us/a/img96/3605/img0124yjc.th.jpg

Moczyłeś mieszek?? Ciekawe jak będzie wyglądała skóra jak wyschnie?

moczyłem moczyłem :wink: już jest prawie suchy i wygląda wg mnie ok :wink: a kapsel wrzuciłem do bgorącej wody

a tak na marginesie: coś skrypt liczący posty chyba niezbyt klika... wyświetla mi że napisałem 2, a ten to jest nr 4

bo zlicza Ci tylko te z forum technicznego :wink:

ciekawie zmodzony traktor::naughty:

Opublikowano

Panowie rozglądam się już powoli za oponami na lato i mam możliwość zakupić taką gumę:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 225/45 R17 91 Y MFS. Opony Goodyear . Oponeo.pl

za cenę 430 zł/szt

Orientujecie się może jak ma się kształtować w tym roku sytuacja na rynku opon?? Znajomy, u którego zakładałem w październiku zimówki wspominał, że raczej w 2013 roku cena opon powinna być niższa niż w 2012 i nie wiem właśnie czy brać te GOODYEARY czy czekać na sezon

Opublikowano
Panowie rozglądam się już powoli za oponami na lato i mam możliwość zakupić taką gumę:

za cenę 430 zł/szt

Orientujecie się może jak ma się kształtować w tym roku sytuacja na rynku opon?? Znajomy, u którego zakładałem w październiku zimówki wspominał, że raczej w 2013 roku cena opon powinna być niższa niż w 2012 i nie wiem właśnie czy brać te GOODYEARY czy czekać na sezon

do biskupic dzwoniłeś?

Opublikowano

za cenę 430 zł/szt

do biskupic dzwoniłeś?

:no:

Opublikowano

za cenę 430 zł/szt

do biskupic dzwoniłeś?

:no:

poszlo PW :wink:

Opublikowano

Ja właśnie śmigłem Krk - Krynica i powiem Wam szorstko nie jest :wink:

Opublikowano

powiem Wam u mnie pod blokiem lodowisko wszystko błyszczy a auta :shock3: masakra jeden sopel.... nie mogłem na parkingu ruszyć, kupiłem po drodze z pracy na BP odmrażacz w sprayu i chyba nic nie daje :kwasny:

oglądamy piłke ręczną :naughty:

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

gruszka jak śmigłeś jak Ty jeździsz jak kapelusz :shock3:

Opublikowano

Wracając przed chwilą z przystanku czułem się jak w bullet time w matrixie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kurde wszystko wygląda jak lukier na pączku heheh

Opublikowano

KOSMOS CO TO SIĘ DZIEJE... JAK 30LAT ZYJE TAK JESZCZE CZEGOŚ TAKIEGO NIE WIDZIAŁEM...

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ja zawiozłem swoją gwiazdę do garażu a na drogę powrotną kupilem piwo i szczęśliwie wróciłem do domu bo na trzezwo tojest nie do przyjęcia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Polacy coś srednio grają :facepalm:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

k... miało być tak pięknie a wyszło jak zawsze :facepalm::facepalm::facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.