Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo elita :hi:

---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:25 ----------

1368732196_c96kg9_600.jpg

:decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

533969_579221885429363_543801926_n.png

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ----------

Szanowni koledzy, mam felgi 17" OZ z letnimi oponami felgi troszke poobdzierane ale proste i nie spawane...i chce to zmienic na 16" alu z oponami letnimi...moge 1 do 1...

Opublikowano

Karolu czemu sprzedajesz 3.0TDI?

ps druga strona z sprzedaza 1.9tdi nie wchodzi

Opublikowano

i tak już 1.9 tdi sprzedane :)

3.0 sprzedaje bo szukam czegos mocniejszego ;)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
i tak już 1.9 tdi sprzedane :)

3.0 sprzedaje bo szukam czegos mocniejszego ;)

eSy??

Opublikowano
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533969_579221885429363_543801926_n.png

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ----------

Szanowni koledzy, mam felgi 17" OZ z letnimi oponami felgi troszke poobdzierane ale proste i nie spawane...i chce to zmienic na 16" alu z oponami letnimi...moge 1 do 1...

Mam 16" ale z zimą

Opublikowano

Pany i autko zostaje narazie u mnie, kupiec przyjechał i...... własnie:grin: wszytko mu sie podobało oprócz lakieru, stwierdził ze " ma ryski " :facepalm: a ja na to ze jak chce bez rysek to w salonie mają takich dużo, co do reszty wyraził sie pozytywnie, chciał żebym mu spuścił 5 koła to sie zastanowi to poszedłem na kawe i juz nie wróciłem :facepalm: nie mam ciśnienia żeby sprzedać autko tym bardziej że już wszystko śmiga jak należy. chyba sie rozmyśliłem co do sprzedaży auta.:decayed:

Opublikowano
Pany i autko zostaje narazie u mnie, kupiec przyjechał i...... własnie:grin: wszytko mu sie podobało oprócz lakieru, stwierdził ze " ma ryski " :facepalm: a ja na to ze jak chce bez rysek to w salonie mają takich dużo, co do reszty wyraził sie pozytywnie, chciał żebym mu spuścił 5 koła to sie zastanowi to poszedłem na kawe i juz nie wróciłem :facepalm: nie mam ciśnienia żeby sprzedać autko tym bardziej że już wszystko śmiga jak należy. chyba sie rozmyśliłem co do sprzedaży auta.:decayed:

:polew::polew::whistling::facepalm::grin::naughty:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

czyli zmadrzales :)

Opublikowano
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533969_579221885429363_543801926_n.png

wrzuc jakies fotki jesli mozesz

Opublikowano

swoją drogą...to ze ludziom się chce jechac taki kawał...i łudzic sie ze ktos opusci 5k :facepalm:

Opublikowano
swoją drogą...to ze ludziom się chce jechac taki kawał...i łudzic sie ze ktos opusci 5k :facepalm:

podejrzewam ze był oglądać jeszcze jakieś inne z małopolski samochody bo jak tylko moje to tez sie dziwie, no cóż każde auto ma swojego kupca

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

Pany byłem dziś play bo mi sie umowa kończy i tak

24 miesiące abonament 119 zł no limits 2,5 GB transferu: S3-519 ZŁ , S4- 1089 ZŁ , zastanawiam sie mocno na S4 bo bawiłem sie nim w sklepie kto mi powie czy warto dopłacać 5 stówek

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

a w tmobile 24 miesiace abonament 107 zł 2GB transferu: S3 739 zł, S4 1100 zł lub 36 miesięcy abonament 139 zł 0,5 GB transferu ale S3- 149 zł ,S4 399zł

która oferta najlepsza według Was ?

Opublikowano

W Tmobile mi telefonicznie zaproponowali ten pakiet 119 zl z 5gb transferu i HTC One za 79zl na 36mc I chyba 700 zl na 24mc.

Naciapane z sedesu ...

Opublikowano

htc one tez fajny telefon

Opublikowano

Ja smigam juz chwile na s4 i powiem tyle, nie ma wielkiej różnicy między s3 a s4.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

czyli nie ma co przepłacać, design inny i tyle..... pewnie jest kilka nowych rzeczy ale w codziennym życiu czowiek z tego pewnie nie korzysta

Opublikowano

To taka przesiadka z b6 na b7

Opublikowano
To taka przesiadka z b6 na b7

dobrze ujęte :wink:

Opublikowano

Dlatego ja zrobię przesiadke z B6 na B8 czyt. S5:grin::decayed:

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:46 ----------

Boseron a nie lepiej kupić S3 nowke za 1400zł tyle mam na allegro i żadne abonamenty po 100zł tylko na kartę i 30-40zł byś wychodził miesięcznie.

Poleciało z klopa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.