Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyje są te monoblocki ? dawaj info :slina: jak 19 cali to zachoruje :tongue4:

Opublikowano

no to walczymy z PZU - szkoda całkowita - i wg nich wartosc auta to 33kzł - to ja chyba zaczne z nimi handlować...:)

Opublikowano

Są takie w 19 ale w stanach. W PL ich w życiu nie widziałem, a szkoda.

Opublikowano
no to walczymy z PZU - szkoda całkowita - i wg nich wartosc auta to 33kzł - to ja chyba zaczne z nimi handlować...:)

Kolego znajomy miał tą samą sytuacje z Touranem też dostał szkodę całkowitą z tym że kwota była zaniżona o jakieś 10tys.. odwoływał się 2 razy i dostał jeszcze 15tys.. obeszło się bez sprawy w sądzie.. :wink: też firmą ubezpieczeniową było właśnie PZU..

Opublikowano

dzień dobry Panowie po kilku dniach przerwy :kwasny: nie mam na nic czasu...... praca praca praca

jutro autko oddaje do mechanika i sprawdzamy wszystko związane z podciśnieniem i doładowaniem oraz turbina i EGR czyszczenie.

Kerczi lipa z ta szkodą:kwasny: i co robisz..... swoją drogą moje tez wycenili na 33k

Panowie jeżdze codziennie do pracy na rowerku, mam 10 km i nie jest tak źle jak myślałem 25 minut średnio jade :wink:

---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:59 ----------

fanta od czego ten tryb awaryjny myślisz ze to od zalania ? jak sprawdzisz to napisz jakie błędy Ci wywaliło

Opublikowano

Co miałeś w polisie wpisane? 33kzł? :shock3:

To ja mam 38kzł po wyposażeniu nic nie naciągane. Cennikowe :wink:

Opublikowano

Fantomas wyrzeźbiłeś tą listewke bo juz godzina zero sie zbliża, przyjedz jutro na spota to podziałamy coś :naughty:

Opublikowano

BTW :hi:

Opublikowano

Lenox ale Ty masz 2 lata młodsze autko a to różnica

---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

i wozisz złote łańcuchy na wyposażeniu :decayed:

Opublikowano
:hi: jakiej rasy psina :wink:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:428448_614867925208174_704450300_n.jpg935667_614867891874844_1581125687_n.jpg

Opublikowano
Siemka all :)

Boseron dzieki za odwiedziny :)

:wink:

Dexter ładna psinka :naughty:

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------

dobra ja ide spać dobranoc

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano

:siema:

Fajny piesio :kox:

Opublikowano
  • Autor

:hi:Kerczi walcz z gosciami :kwasny: Albo powołaj swojego rzeczoznawcę :) Jak coś to mam takowego ;)

Opublikowano
:siema:

Fajny piesio :kox:

przyjadę z nim jutro jak coś, ale niech ci co przyjadą odpuszczą sobie wyjątkowo "mistrza prostej":decayed: bo mi pies wyjdzie z siebie i stanie obok ze strachu:kwasny:

Opublikowano
:hi: jakiej rasy psina :wink:

wygląda na mieszańca owczarka niemieckiego z collie, rozrabiaka pierwszej wody, a strachajło po prostu klasa mistrzowska! ludzi się nie specjalnie boi, raczej nie był bity, bo potrafi się położyć w przejściu i nic sobie nie robi z tego, że się nad nim przejdzie, natomiast na dźwięki jakieś gwałtowne reaguje panicznie:kwasny: te zdjęcia, to jeszcze są z Internetu, z ogłoszenia, z którego się dowiedziałem o Colinie:wink:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428448_614867925208174_704450300_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935667_614867891874844_1581125687_n.jpg

Dingo Szakal :decayed:

Opublikowano

ktoś tu mówił że polerka już nie jest w modzie :whistling::naughty:

Opublikowano

ktoś tu mówił że polerka już nie jest w modzie :whistling::naughty:

jeśli chodzi o talerze to zawsze świecące będą w modzie natomiast takie eslajny jak TY masz to już nie :tongue4::wink:

Opublikowano

Mono bez polerki nie wygladają. Zastanawiam się nad nimi i chyba je wezmę. To mocne felgi, zakryją małe tarcze i sa na 8J więc przy 225 rant będzie chociaż kapkę osłonięty. Ale fakt faktem prosiaki fajniejsze ;-) I już widzę jak będę psioczył że małe hehehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.