Shadow Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Powitać Kojarzy ktoś dorabianie haków holowniczych ? Przydałby mi się do Evo, a z gotowcami to raczej ciężko..
longer_xd Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Panowie dajcie znać, jak będzie się jakiś dobry spocik w Krk szykował Byłem już w Bukowinie, ale jakoś nie miałem jeszcze okazji spotkać się z klubowiczami tutaj na miejscu
Wurger Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, longer_xd napisał: Panowie dajcie znać, jak będzie się jakiś dobry spocik w Krk szykował Byłem już w Bukowinie, ale jakoś nie miałem jeszcze okazji spotkać się z klubowiczami tutaj na miejscu Dzisiaj, 20:00 Galeria Kazimierz, jak co tydzień. Patrz pierwszy post.
longer_xd Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 No to wbijam, pytanie czy ktoś będzie?
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Ktoś napewno będzie Pozdrawiam, Łukasz
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dużo Luda na spocie ? Bo nie wiem czy jechać na chwilę czy LM oglądać :-P
Shadow Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dwóch rąk brakło żeby policzyćWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzięki za wczorajszego spota Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Transitpower Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kurde, coś to miałem napisać ale sobie zapomniałem... Muszę tak jak Tomek pisać sobie na kartkach...
Shadow Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzięki za wczorajszego spota Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Postawisz kubełek i będzie spoko [emoji16] Ten tego - dzięki za spota! Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzien dobry Ekipa Krakowska , takie kwiatki [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ktos chce dzis ogladac LM to zapraszam do siebie [emoji6] na piwko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, boseron napisał: Dzien dobry Ekipa Krakowska , takie kwiatki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ladnie, gratki Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Radekst
FANTOMAS Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kurde, coś to miałem napisać ale sobie zapomniałem... Muszę tak jak Tomek pisać sobie na kartkach... no nie ma lekko wzrok już też nie ten tego tamtegodopiero na 400" zaczynam widzieć piłkę
lukasqkrk Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czy spociki dalej funkcjonuja ? Bylem wczoraj o godz 20.00 na pomaranczowym parkingu w Galerii Kazimierz i nie bylo nikogo hmmmm
Radekst Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 8 minut temu, lukasqkrk napisał: Czy spociki dalej funkcjonuja ? Bylem wczoraj o godz 20.00 na pomaranczowym parkingu w Galerii Kazimierz i nie bylo nikogo hmmmm No hmmm ciekawe czemu
edraven Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Godzinę temu, lukasqkrk napisał: Czy spociki dalej funkcjonuja ? Bylem wczoraj o godz 20.00 na pomaranczowym parkingu w Galerii Kazimierz i nie bylo nikogo hmmmm Wiem wiem, tez miałem w poniedziałek uczucie że dalej jest niedziela
D4NTE Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No hmmm ciekawe czemu to były święta [emoji23][emoji482]Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi