Cuber Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 1 godzinę temu, D4NTE napisał: Powitać klik
Radekst Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 11 godzin temu, D4NTE napisał: Powitać klik Podziwiam, ze chce Ci sie tak ciagle uganiac za tymi tytulami na auto dnia, tygodnia, miesiaca, kwartalu, sezonu, roku i dekady
D4NTE Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 7 godzin temu, Radekst napisał: Podziwiam, ze chce Ci sie tak ciagle uganiac za tymi tytulami na auto dnia, tygodnia, miesiaca, kwartalu, sezonu, roku i dekady Powitać uganiać się nie uganiam ale jak uda się jakieś ciekawe foto zrobić to się coś wyśle. Dzięki za głosy ✌️ Kto dziś na spota wpada?
Cuber Opublikowano 17 Września 2019 Autor Opublikowano 17 Września 2019 1 godzinę temu, D4NTE napisał: Kto dziś na spota wpada? Jak czas pozwoli to podjade ekipa
D4NTE Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 Dzięki za spota ? Widzieli? Takiej akcji policji jeszcze nie było! Zobacz, co sprawdzą w Małopolsce - Super Express WWW.SE.PL W poniedziałek, 16 września na drogach w całej Małopolsce odbędzie się specjalna...
Barti_ Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 Witam wszystkich, z racji, że tutaj zaglądają ludzie z okolicy - ktoś może rzucić jakimś adresem do sprawdzonego mechanika do którego warto wracać i który się zna na swojej robocie? (jestem na etapie zakupu, więc rozglądam się powoli gdzie serwisować przyszłą gablotę.. Z takich dodatkowych rzeczy - jaki koszt wymiany oleju w Multitronicu w Krakowie i gdzie? (ASO, prywatny mechnik?) Pozdrawiam, Bartek
D4NTE Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 8 godzin temu, Barti_ napisał: Witam wszystkich, z racji, że tutaj zaglądają ludzie z okolicy - ktoś może rzucić jakimś adresem do sprawdzonego mechanika do którego warto wracać i który się zna na swojej robocie? (jestem na etapie zakupu, więc rozglądam się powoli gdzie serwisować przyszłą gablotę.. Z takich dodatkowych rzeczy - jaki koszt wymiany oleju w Multitronicu w Krakowie i gdzie? (ASO, prywatny mechnik?) Pozdrawiam, Bartek zerknij sobie w tym temacie
Marcin_K Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 14 godzin temu, Barti_ napisał: Witam wszystkich, z racji, że tutaj zaglądają ludzie z okolicy - ktoś może rzucić jakimś adresem do sprawdzonego mechanika do którego warto wracać i który się zna na swojej robocie? (jestem na etapie zakupu, więc rozglądam się powoli gdzie serwisować przyszłą gablotę.. Z takich dodatkowych rzeczy - jaki koszt wymiany oleju w Multitronicu w Krakowie i gdzie? (ASO, prywatny mechnik?) Pozdrawiam, Bartek Ja wymieniłem olej w multitronic całość u mechanika 900 na .org. oleju
YoGi1984 Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 08:33, D4NTE napisał: Dzięki za spota ? Widzieli? Takiej akcji policji jeszcze nie było! Zobacz, co sprawdzą w Małopolsce - Super Express WWW.SE.PL W poniedziałek, 16 września na drogach w całej Małopolsce odbędzie się specjalna... Widziałem tą(taką) bmk-e na BP na Bora-Komorowskiego, pedały się zbroją na zimę żeby mieli co rozbijać:D
Redjasper Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 W dniu 19.09.2019 o 00:06, Barti_ napisał: Witam wszystkich, z racji, że tutaj zaglądają ludzie z okolicy - ktoś może rzucić jakimś adresem do sprawdzonego mechanika do którego warto wracać i który się zna na swojej robocie? (jestem na etapie zakupu, więc rozglądam się powoli gdzie serwisować przyszłą gablotę.. Z takich dodatkowych rzeczy - jaki koszt wymiany oleju w Multitronicu w Krakowie i gdzie? (ASO, prywatny mechnik?) Pozdrawiam, Bartek jako mechanika polecam Ci Pana Wojtka Włodka z Mokrej 2A w Krakowie. Wymiana oleju w Auto-MAt Sentyrz.
Cuber Opublikowano 24 Września 2019 Autor Opublikowano 24 Września 2019 1 godzinę temu, D4NTE napisał: powitać :hi: kto dzis będzie na spocie ?
D4NTE Opublikowano 24 Września 2019 Opublikowano 24 Września 2019 5 godzin temu, Cuber napisał: kto dzis będzie na spocie ? Postaram się zajechać
edraven Opublikowano 25 Września 2019 Opublikowano 25 Września 2019 W dniu 21.09.2019 o 19:55, Cuber napisał: Integracja u Transita !!!! Jakbym auta nie sprzedawał to bym się zjawił
Redjasper Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 moje serce by Ci się do "klaty" nie zmieściło 18 godzin temu, Shadow napisał:
bdkamil Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Ma ktoś z Krakowa zamontowane u siebie zawieszenie KONI SPORT, ewentualnie KONI STR??
D4NTE Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 23 godziny temu, bdkamil napisał: Ma ktoś z Krakowa zamontowane u siebie zawieszenie KONI SPORT, ewentualnie KONI STR?? Wątpliwa sprawa POWITAĆ
Rekomendowane odpowiedzi