Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: dobry

poniedziałek nie jest taki zły jak człowiek na L-4 siedzi :decayed:

Hehe... co to za leniuchowanie jak nawet nie mozesz sie trunkami degustowac... :polew:

Bruno nie biore antybiotyku więc co wieczór płukam bolące gardło odpowiednimi płynami :drunk:

i o dziwo pomaga :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: dobry

poniedziałek nie jest taki zły jak człowiek na L-4 siedzi :decayed:

Hehe... co to za leniuchowanie jak nawet nie mozesz sie trunkami degustowac... :polew:

Bruno nie biore antybiotyku więc co wieczór płukam bolące gardło odpowiednimi płynami :drunk:

i o dziwo pomaga :decayed:

I tak trzymaj... :decayed:

A mowia, ze lekarstwa sa niesmaczne... :polew:

Opublikowano

właśnie miałem 1,5h kontrole policyjną , jednak policja to ch ... :wallbash:

chyba jakaś akcja ,kumpla też trzepali i zabrali mu dowód za dziurawy tłumik , wcale głośno nie chodził i na dniach miał go wymienić ale sie uparli i ni huhu nie dało się zrobić . :thumbdown:
Opublikowano

ładnie się bawią chłopaki :naughty: ta A6 niezła gleba :gwizdanie:

Opublikowano

NIezle :kox: S5 miazdzy :kox: :kox:

Opublikowano

witam szanowne grono szyderców :hi:

Kinia, niestety miałas rozrząd przestawiony o jednego zęba i napinacz źle załozony, poprawilismy to ale jest stały bład czujnika wałka rozrządu wiec jutro pojdzie do podmianki

samochód odpalilismy ale chodzi tragicznie, prawdopodnie zawory dostały po d*pie ;(

dwie świece nie grzeją i cieknie z egra

narazie to tyle

Opublikowano

Sokolnh a czy te zawory to mogą ( sądzę że tak ) być przyczyną tego napinacza...? w sumie to wygląda tak że napinacz nie docisnął paska i przeskoczyło a to pociągnęło za sobą resztę tak ?

Opublikowano

Masakra filmik :shocked: panorama, hd, muza, montaż :kox: :kox: :kox: mam jeszcze sporo do nauki :gwizdanie:

Opublikowano

Sokolnh a czy te zawory to mogą ( sądzę że tak ) być przyczyną tego napinacza...? w sumie to wygląda tak że napinacz nie docisnął paska i przeskoczyło a to pociągnęło za sobą resztę tak ?

dokładnie, napinacz nie był dobrze naciagniety i przeskoczył ząbek, szczescie w nieszczeciu dobrze ze tylko o jeden chociaz i tak szkody wyrzadziło

coz, bedziemy patrzec jutro

Opublikowano

No dobra przekazałem Kindze takze pewnie będzie zaraz online.. no przykra sprawa ale ewidentnie wina mechanika, który zakładał rozrząd...miejmy nadzieje że tłoki i cylindry nie będą wymagały poważnej interwencji..

Opublikowano

Kerczi i gdzie ten filmik cały ? :wink4:

cos nie chce mi sie zuploadowac :(

Czeka mnie wymiana modulu komfortu...a zaczelo sie od pieprzonych foteli skorzanych :/

Opublikowano

Kerczi, spoko damy rade :>

Opublikowano

Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada :) brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem...

Opublikowano

Jarko juz wymienilem, nie najgorzej to wyglada :) brakuje mi jeszcze ledowych w5w do mapowych swiatelek...tylko z szerokim katem...

Mam takowe jeszcze nie zamontowane. Jak będziesz chciał przymierzyć to mów, może Ci odstopię :naughty:

Opublikowano

Mam takowe jeszcze nie zamontowane. Jak będziesz chciał przymierzyć to mów, może Ci odstopię :naughty:

ooo to gdzie Cie jutro szukac???

bo swieca mi dwie mapki badziewnie na zolto

Opublikowano

ooo to gdzie Cie jutro szukac???

bo swieca mi dwie mapki badziewnie na zolto

szukaj, szukaj :naughty: a najlepiej to dzwoń, tak po 13.00 bo wcześniej z dzieckiem do lekarza idę - później jestem free :)

Opublikowano

Kerczi racja wg. ETKI w a6 lampki oświetlenia przestrzeni nóg pasażerów z tyłu są LEDowe. W a4 tego nei ma. Sa zwykłe które zapalają sie tylko po otworzeniu drzwi.

JA powoli ide spać.

Do jutra Kerczi

Opublikowano

Karol, masz tylne oświetlenie nóg :?:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.