Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeniu tez mi mi obiecales naklejke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Nie odzywałaś się przez miesiąc na forum to dałem kercziemu :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie odzywałaś się przez miesiąc na forum to dałem kercziemu :gwizdanie:

:bicz: i jeszcze :foch: :>

Opublikowano

oglądaliście Fakty w TVN? był Witas [właściciel kartów na których jeżdzimy] :decayed:

Opublikowano

Widzialem tez tam bylem ostatnio :)

Opublikowano

oglądaliście Fakty w TVN? był Witas [właściciel kartów na których jeżdzimy] :decayed:

no widziałem, i ozi w tle popierdzielał :polew:
Opublikowano

A to co uwaga pirat było czy cos w tym stylu:>??

Opublikowano

A to co uwaga pirat było czy cos w tym stylu:>??

nie , o pierwszej kobiecie która ma się ścigać w F1 [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 20:31_________________________________________________

no widziałem, i ozi w tle popierdzielał :polew:

chyba żartujesz :shocked: , ja go nie widziałem :)

Opublikowano

pewnie że żartuję :tongue4: pije do tego że Ozi w kółko tam przesiaduje, więc można założyć że to on dymał w tle :polew:

Opublikowano
  • Autor

dymał :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dymał :polew: :polew: :polew:

specjalnie użyłem tego słowa :naughty: po Tajlandii wszystko kojarzy się z jednym :polew:
Opublikowano

dobrze że nie trafiłeś na transwestora :decayed:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 20:44_________________________________________________boseron , kumple? :decayed:

http://nasza-klasa.pl/profile/22578204/gallery/9

Opublikowano

Tiaaaa kumple :decayed: narazie żółtodzioby.....

Panowie byłem dzisaj wymieniać wycieraczki w Feu Vert na zakopiance o boże jakie tam debile pracują :wallbash:

w skrócie..... ja mam auto z czerwca 2003 a były tylko wycieraczki które pasują od wersji z 11.2003 i gość najpierw na siłe mi chciał założyć te niepasujące :shocked: myslałem ze wyrwie razem z szybą :cool1: później jak juz sie okazało ze nie pasują to zamówił telefonicznie niby te dobre... czekałem 40 minut i przyjechały takie same jak usiłował mi założyć. więc w końcu zaproponował zebym sobie kupił takie za 100 zł i gumki mi przełoży a ja pytam co z piórami całymi....a on ze reszte sie wyrzuci do kosza :shocked:

miałem dać 100zł za same gumki :wallbash: co za debil

w koncu kupiłem za 30 zł i przełożyli mi te gumki i na jakis czas będzie.na koniec stwerdził ze mam nietypowy rocznik auta :polew: :polew:

Opublikowano

taki lajf , polscy fachowcy :decayed:

Łukasz , jutro będę miał info dla Ciebie

Opublikowano
  • Autor

Boseron niezłe tam debile sa w takim razie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

taki lajf , polscy fachowcy :decayed:

Łukasz , jutro będę miał info dla Ciebie

oki :good:

Opublikowano
:hi: śpijcie dobrze
Opublikowano

tak się zastanawiam Boseron nad twoim problemem z wycieraczkami i nie rozumiem dlaczego od razu sam sobie nie kupiłeś gumek i nie przełożyłeś , przecież wystarczyło zdjąć pióra (1 minuta roboty) zabrać do mieszkania żeby w ciepełku porezać i wymienić gumki (5 minut wymiana jednej gumki) a ty po jakichś zakładach jeżdziłeś czas i nerwy traciłeś i tak sobie myślę z czego to wynika , czy ty/wy macie za dużo kasy i czasu czy też posiadanie samochodu to taki snobizm że z byle duperelą jeżdzi się do serwisów , od jakiegoś czasu często widzę jak jakiś kierowca stojący na poboczu koło autka dzwoni po pomoc drogową lub lawetę bo gumę złapał zamiast wyjąć z bagażnika zapasówkę i wymienić samemu jakby to jakaś filozofia była , przepraszam Boseron bo zacząłem pisać do Ciebie a wyszedł mi tekst IRONIZUJĄCY na temat nieporadnych kierowców więc broń boże nie bierz tego do siebie bo nie w twoim kierunku moja ironia była, pozdrawiam was wszystkich i życzę miłego dnia

potraktujcie ten tekst z przymrużeniem oka , chyba że któryś z was uosabia się z wyżej wymienionym typem kierowcy , wtedy warto by może coś z tym zrobić no bo tu już całkiem po bandzie pojadę jak wyniknie sytuacja że np. zapragniecie z żoną mieć dzieciaka to zaprowadzicie żonę do ojca bo on wie jak dzieciaka zmajstrować czy może jednak sami organoleptycznie pomęczycie się aby stworzyc potomka mając przy tym mnóstwo radości , przyjemności i satysfakcji że jednak nie jesteście takimi perdołami :>

no i uznanie w oczach kobiety ... bezcenne ... chyba że posiadacie złotą kartę Master Card :polew: :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.