Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: bry all

Panowie musze kupic wycieraczki na przód bo pourywałem gumki jak chciałem odkleic wycieraczki od szyby :wallbash:

jaki jest rozmiar w cm i jakich szukac i gdzie w krakowie?

http://moto.allegro.pl/item547510891_wycieraczki_plaskie_valeo_xtrm_audi_a4_b6.html

A jeśli nie to kup sobie wycieraczki w jakimś markecie, ja teraz kupiłem za 30zł i o wiele lepiej wycierają niż bosh'a które miałem wcześniej :)

W jakim markecie to kupowales ??

Ja kupilem na allegro valeo silencio i wcale za dobrze mi nie wycieraja :( W jedna strone jest w miare ale w druga tragedia :(

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy w jakim dziale można poszukać informacji i rad na temat słabego ciśnienia spryskiwaczy przedniej szyby bo wyszukiwarka nie za bardzo pomaga a nie chcę zaśmiecać innych wątków..? Zaznaczam że zbiorniczek jest pełny.I czy to możliwe wogóle że B6 ma taki maleńki zbiorniczek że wchodzi dosłownie max pół litra płynu do spryskiwaczy ?

Opublikowano

Koledzy w jakim dziale można poszukać informacji i rad na temat słabego ciśnienia spryskiwaczy przedniej szyby bo wyszukiwarka nie za bardzo pomaga a nie chcę zaśmiecać innych wątków..? Zaznaczam że zbiorniczek jest pełny.I czy to możliwe wogóle że B6 ma taki maleńki zbiorniczek że wchodzi dosłownie max pół litra płynu do spryskiwaczy ?

Nie ma opcji na pół litra :thumbdown: Spróbuj sprezonym powietrzem wyczyscic dysze :)
Opublikowano

Właśnie bardzo mnie to zdziwiło bo w sumie mając poprzednie autko miałem klase niższą bo ibizę i miałem tam ok 5-6 L zbiornik a tutaj wlewam trochę i nie idzie dalej.. Mało tego nie wyświetla mi się kontrolka informująca o braku płynu. Nie wiem czy to była opcja w B6 z 2001 czy standard czy może mnie nie działa coś..

W jaki sposób dokładnie przeczyścić dysze...? wymaga to opróżnienia zbiorniczka i tam podac sprężone powietrze czy do dysz samych przy masce..?

Opublikowano

Do dysz przy masce ale jak wchodzi 0,5L plynu to cos nie halo jest bardziej :thumbdown: A co to nie wiem

Opublikowano

Albo masz coś zatkane, albo Ci tam w środku coś przymarzło :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 16:29_________________________________________________A dział to nadwozie :wink4:

Opublikowano

W jakim markecie to kupowales ??

W Realu na Bora Komorowskiego, po 13zł sztuka nie pamiętam firmy ale wycierają lux :naughty::decayed:

A jak bym miał kupować wycieraczki po 130-160zł valeo i za rok wymieniać to dziękuje taki interes, na tych spokojnie pół roku pojeżdze jak nie więcej :)

Opublikowano
  • Autor

Pablo pewnie kupiles jakąs podróbe chińska i tyle......Ja tam nie narzekałem na VALEO :naughty:

Opublikowano

Nie było możliwości by zamarzło bo autko w garażu a do tego problemy są nawet jak było ostanio tak bardzo ciepło kilka dni.. No nic poszukam dzięki za pomoc a jakbyś ktoś wiedział ile ma standardowa pojemność tego zbiorniczka w wersje 8E to prosze dać znać;)

Opublikowano

pewnie koło 5l :) musiało sie więc gdzieś coś chyba przytkać :mysli:

Opublikowano

Jesli ma spryski swiatel to jest conajmniej litr wiecej jak normalnie :)

Opublikowano

widze ze zdania sa podzielone a jak sie ściąga te pióra ciągnie sie w którą stronę zebym nie urwał i dalej nie wiem jaki rozmiar i w jakim sklepie :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

hmmm Ja majac spryski mam ok 4 litrów :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 16:51_________________________________________________

widze ze zdania sa podzielone a jak sie ściąga te pióra ciągnie sie w którą stronę zebym nie urwał i dalej nie wiem jaki rozmiar i w jakim sklepie :kwasny:

ciągnie to wiesz kto :polew: :polew: :polew:

wypina się :tongue4:

Opublikowano

U mnie również sprysk, a pojemność to 4,5l - coś ta Twoja teoria Tukan lipna chyba :wink4:

Opublikowano

Nie mam spryskiwaczy na światła ani avanta więc tylko przednie 2 ramionka;) spróbuje to jakoś wyjąć w najbliższym czasie i sprawdze i pojemność i czy się tam faktycznie nie przytkało coś.. w sumie autko bardzo długo stało.. może trzeba przeczyścić i będzie wszystko dobrze;) dzieki

Opublikowano
  • Autor

Nie mam spryskiwaczy na światła ani avanta więc tylko przednie 2 ramionka;) spróbuje to jakoś wyjąć w najbliższym czasie i sprawdze i pojemność i czy się tam faktycznie nie przytkało coś.. w sumie autko bardzo długo stało.. może trzeba przeczyścić i będzie wszystko dobrze;) dzieki

dostęp do zbiorniczka masz po ściągnięciu nadkola , tak jakby co :gwizdanie:

Opublikowano

Jak lipna majac spryskiwacze zbiornik jest pojemniejszy od normalengo :)

Opublikowano

hmmm Ja majac spryski mam ok 4 litrów :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 16:51_________________________________________________

ciągnie to wiesz kto :polew: :polew: :polew:

wypina się :tongue4:

:polew: :polew: :polew: dobre

juz wiem ze dł. 55cm a te z aukcji co Pablo pokazał podejdą zapięcia bo tam jest napisane ze do b6 od listopada 2003 moja jest z czerwca miały inne mocowania czy jak? zeby sie nie okazało ze kupie i nie nałożę ( to znaczy nie zapne :polew:)

Opublikowano

dostęp do zbiorniczka masz po ściągnięciu nadkola , tak jakby co :gwizdanie:

Właśnie miałem zamiar tego poszukać dzięki Cuber

Opublikowano

Pablo pewnie kupiles jakąs podróbe chińska i tyle......Ja tam nie narzekałem na VALEO :naughty:

Pewnie tak ale nie narzekam bo elegancko śmigają :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.