Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitać :hi: :hi: :hi:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

joł

Opublikowano

nex...po tym programie to juz napewno mi nie dasz rady :), tu jeszcze na 3 bedziesz mielil :)[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:34_________________________________________________Przyjezdzaj w czwartek na bora o 22 :) pod MC

KERCZI 21 rybitwy i pozniej bora :naughty:

Pozwolicie, że również bym się zjawił :) ?

BTW: W śródmieściu burza jak skurwisyn ;)

Opublikowano
Cytat: KERCZI 22 Czerwiec 2009, 20:34

nex...po tym programie to juz napewno mi nie dasz rady smiley, tu jeszcze na 3 bedziesz mielil smiley

Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:34Przyjezdzaj w czwartek na bora o 22 smiley pod MC

KERCZI 21 rybitwy i pozniej bora naughty

HEJ CHŁOPY ... jedni tez już tak sprawdzali ile można wycisnąć z BMW i potem chcieli słupa złamać ale się nie udało bo był za twardy ......... :mysli:

Opublikowano

siemka panowie, ostała sie komuś jedna ramka pod tablice ?? to bym sobie jutro jakoś odebrał w krakowie, bo będe :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie co Wy na to powiecie .. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ??

http://www.allegro.pl/item665038536_nawigacja_audi_a4_rns_e.html

to przeciez licytacja :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 01:11_________________________________________________

siemka panowie, ostała sie komuś jedna ramka pod tablice ?? to bym sobie jutro jakoś odebrał w krakowie, bo będe :gwizdanie:

napisz do Kercziego :cool1:

Opublikowano

napisz do Kercziego :cool1:

Coś tam mu jeszcze podobno zostało :)

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 07:18_________________________________________________

Panowie co Wy na to powiecie .. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ??

to przeciez licytacja :gwizdanie:

własnie, o co ci chodzi pav ? :mysli:
Opublikowano

:hi: Powitać z rana w tą zajebistą pogodę :naughty::decayed:

Uniden 520XL i jakis lemm to z tanszych zestawow(okolo 400 zl). Mam i sobie chwale.. ewentualnie johny president II i do tego jakas antenka presidenta.. to juz koszt rzedu 700 zl.

Uniden 520XL i jakis lemm to z tanszych zestawow(okolo 400 zl). Mam i sobie chwale.. ewentualnie johny president II i do tego jakas antenka presidenta.. to juz koszt rzedu 700 zl.

O CB z allegro za 250 zestawy zapomnieć muszę chyba. A antenkę jak długą i czy na magnes - gdzie najlepiej zamontować dach czy klapa

tylko president, moze byc magnes, dlugosc nie ma znaczenia, dobrze zestrojona antenka to nawet najkrotsza to Ci z 3km poleci, a przed misiaczkami tyle Ci wystarczy.

Tak czytam i czytam o waszych CB :>

Gdyby ktoś chciał to walcie na pw to wytłumaczę jakie są różnice co do anten i CB :wink4:

Opublikowano

:hi:

witam

Tak czytam i czytam o waszych CB :>

Gdyby ktoś chciał to walcie na pw to wytłumaczę jakie są różnice co do anten i CB :wink4

fachura? :tongue4:

Opublikowano

Pany jestem po tym programie i auto jedzie tak

sam nie wiem, bo szkoda mi znowu placic za hamownie jak moze jeszcze musi to podregulowac i dopiero pojade, bo sam już nie wiem czy to jedzie czy nie :naughty:. Ozi by mi się przypadł na test, albo TrueOgre :gwizdanie:

nono z pod windowanymi dwoma kołami -nieźle :naughty:

Opublikowano
Cytat: Cuber Dzisiaj o 01:14

Cytat: pav7 Dzisiaj o 00:54

Panowie co Wy na to powiecie .. naughty naughty naughty naughty ??

to przecież licytacja gwizdanie

właśnie, o co ci chodzi pav ? mysli

NO o nic tak tylko zapytałem ...?? Generalnie tylko o cenę mi chodziło i o ,,,do Audi firmy AISIN,,, co to jest .?? :tongue4: :tongue4:

A tak po za tym to cześć wszystkim .. :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 09:15_________________________________________________http://www.allegro.pl/item666700524_a3_s3_a4_s4_rs4_a6_s6_rs6_tt_tts_ttrs_kierownica.html

Opublikowano

Robert jestes??

Opublikowano

Robert jestes??

:cool1:
Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano
A tak po za tym to cześć wszystkim ..

Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 09:15

http://www.allegro.pl/item666700524_a3_s3_a4_s4_rs4_a6_s6_rs6_tt_tts_ttrs_kierownica.html

2 miesiące temu też była, cena :confused4: piekna , tylko kasa

Opublikowano

d17991a139c3b0a3m.jpg

panowie siedze sobie w Vtechu , jak ktoś chce posłuchać jak hamują tego paścia to zapraszam :decayed:

Opublikowano

którego :naughty:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 11:19_________________________________________________tylko aby Ci nie z hamowali tak jak mnie :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.