Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Taaa a bedziesz mi pilnowal synka ?? Max nie z takimi maluchami przyjeźdzają ludzie na spota :-) jak byś był w Wisle w tamtym roku to byś sie przekonał jakie maluchy były z Nami :th:
Gość rob Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 jak byś był w Wisle w tamtym roku to byś sie przekonał jakie maluchy były z Nami :th: karmione piersią było
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Dokladnie tak jak pisza chlopaki. Na takie spoty ludzie przyjezdzaja z dzieciakami. Wiek od 1miesiaca do kilkunastu lat
Tytus Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Witajcie Krakusy Jak sie reszta zapatruje na wypad do KCH na zlocik zpocik ?? .... i cała reszta.... ?? Ja po ostatnim spociku sie ciut rozchorowałem i teraz amol wchłaniam pod kołderką nawet do pracy nie chodzę, ale w niedziele chętnie sie zjawie A pytanko mam do was, ma może któryś z Was reflektometr do mierzenia SWR (anteny do cb-radia) ??
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Kutfa mnie tez wziela jakas choroba....Widze ze dzis malo spamu :th:
Tytus Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze ze dzis malo spamu :th: może inni też sie pochorowali
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Widze ze dzis malo spamu :th: wiadomo porządni ludzie na forum siedzą to spamu nie ma poczekaj aż się spamerzy obudzą albo z pracy wrócą to dopiero się zacznie hmmm
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Jak sie reszta zapatruje na wypad do KCH na zlocik zpocik ?? Panowie na T.... Pablo Sokol i cała reszta.... ?? Mad_Max Ciebie nie pytam bo Cię żona nie pusci.... :gwizdanie: sory za szydere moge jechac :th: tylko w taki weekend zebym szkoły nie miał
Cuber Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy
Gość rob Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy zmień priorytety i widzimy się w zatorze
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy lol ja tez mam ale jeden bo do drugiego kolosa nie zaliczylem
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy zmień priorytety i widzimy się w zatorze zmiencie date i sie zobaczymy [br]Dopisany: 06 Luty 2008, 19:58 _________________________________________________ Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy lol ja tez mam ale jeden bo do drugiego kolosa nie zaliczylem to gdzie Ty Tukan studiujesz ze masz w ten sam weekend ?
Mad_MAX Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 czesc ziemniaczki , wrocilem z pracy Piwo Time Heineken Rulez
Mad_MAX Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 czesc ziemniaczki cześć buraczku No witam Trzenislawa hyhy , kope lat :naughty:[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 20:20 _________________________________________________Widzials ty moj avatarek ehehehehe
Rekomendowane odpowiedzi