Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 osz w mordę ... za***isty sam go robiłeś Max? :th:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokol - data to 17-18, wiec za poltorej tygodnia zreszta wszystko jest w temacie spotów KCH 1 post-> poczytaj[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 20:24 _________________________________________________Trzeniu a Ciebie nie poogladamy w akcjii??
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 jak mam imprezować skoro jest post? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Murzyn nie wiem czemu ale nie moge Cie zacytowac własnie w tym terminie mam szkołe, także ja odpadam ale mysle ze da rady to jeszcze nadrobic
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 My nie bedziemy imprezowac Trzen. Bedziemy spiewac gorzkie zale
Tukan Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy zmień priorytety i widzimy się w zatorze zmiencie date i sie zobaczymy [br]Dopisany: 06 Luty 2008, 19:58 _________________________________________________ Sokoł to przyszły week jest :gwizdanie: wlasnie przyszły week mam szkołe i 3 egzaminy lol ja tez mam ale jeden bo do drugiego kolosa nie zaliczylem to gdzie Ty Tukan studiujesz ze masz w ten sam weekend ? Kurde sam sie zastanawiam
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 chyba kupie sobie omege mv6 bo mam za okazyjną cene do wziecia bedziemy mogli sie wtedy scigac
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ogladales ja?? Nie slyszales takiego mlaskania jak kolo niej przechodziles??
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ogladales ja?? Nie slyszales takiego mlaskania jak kolo niej przechodziles?? ogladalem, u mojego taty w warsztacie stoi jakiego ku.wa mlaskania ?
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no jak "ruda" wpierdziela obiadek to mlaska
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 no jak "ruda" wpierdziela obiadek to mlaska ano jest jej troche, jak to opel przeciez i chyba rudej nawet smakuje ale i tak mam w planie na częsci ją pchnąc :th:
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 No ople ponoc sa smaczniusie - bardziej niz fordy nawet na czesci jak najbardziej. tak awaryjne auto do jazdy nie jest najlepszym rozwiazaniem
sokolnh Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 to nie zmienia faktu ze i tak te 200 kucy sobie poupalam dobra ide spac 3majcie sie
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Dobry wieczór wszystkim znowu musze czytac po całym dniu tone spamu A teraz :beer1: i meczyk :> POLSKAAAAAAAAAAAAAA!!!
Gość Murzyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 fajny mecz. Pierwszy który ogladalo sie przyjemnie
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Dobry wieczór wszystkim znowu musze czytac po całym dniu tone spamu A teraz :beer1: i meczyk :> POLSKAAAAAAAAAAAAAA!!! BIAŁO CZERWONI Kto?! Kto?! POLSKAAAA BIAŁO CZERWONI!!! :oklaski:
Mad_MAX Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja pierdziu , nawet spamu nie ma Tak , tak , wiem , bo mnie nie bylo Alem WKURWIONY!!!!!!! JA pier**le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mad_MAX Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 co Ci?? No wkurwiony jestem Spalilem sobie uklad (scalaka)
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 co Ci?? No wkurwiony jestem Spalilem sobie uklad (scalaka) Nie dobrze Max Ale tak zeby Ci sie poprawił humor strzel se filmik http://pl.youtube.com/watch?v=kG7nUOGN0G8 :polew:
Rekomendowane odpowiedzi