Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 wieczór spamerzy - myslalem ze bedzie wiecej niz 2 strony za 5h bez Ciebie ciężko osiągnąć lepszy wynik
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Trzenislaw - zostales zadeklarowany jako ochotnik na spota w KCH - osoba protegujaca bardzo autorytatywna, wiec Cie wpisalem bedziesz nam czy + 1??
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Krzysiek... niestety nie dam rady a osobie polecającej wielkie dzięki że o mnie pamiętała :th:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 oj to sie ban chyba szykuje za nieobecnosc na takim spocie
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 oj to sie ban chyba szykuje za nieobecnosc na takim spocie no to dawaj , banuj ino szybko
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ciach..... jak sie czujesz po banie??
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 Ban to sie k**wa ale nalezy komuś innemu :gwizdanie:, Trzeniek nie marudź ze nie dasz rady spamowicze sie coś nie popisali hehehe tylko 3 stronki do czytania hehehe co do HID-ów to fajny jest kolo w Kraku , Sokol mi dał namiary na typa i sobie juz zamówiłem 5000K koszt 40 zeta sztuka
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ban to sie k**wa ale nalezy komuś innemu :gwizdanie:, masz racje
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 no to w mordę mu i nożem hehehw mordę to i owszem a nóz jest do cięcia chleba np..... :gwizdanie: dobra spadam spac bo spię w grazu z BMW :gwizdanie: dobrej nocy
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 tyraj Cuber tyraj.... A ja mam pomysl - zabijmy go mydłem
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 tyraj Cuber tyraj.... A ja mam pomysl - zabijmy go mydłem mydło zapewne służy mu do czegoś innego :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=H3E_8Hzh7O0 jak sie dowiem gdzie, to zyje o wodzie i czerstwym chlebie i jade
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Dziyń dobry, widze , że kolegi spam nie było wczoraj na forum. :>
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Jak nie było jak byłem :polew: jak dobrze że już piatek
Tytus Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam Panowie, jako ze jestem na kupnie letnich oponek, kiedy myslicie zmieniac? Bo przy takiej pogodzie to spokojnie mozna by smigac w letnich butach, gorzej jakby syplo sniegiem
Rekomendowane odpowiedzi