PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Lepiej nie gaś tylko ściemnij światło troszkę bo jeszcze nikt nie wejdzie na Krakowskie Dobra koniec spamu Dobranoc
siemian Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no do k.... nędzy nie dość że allegro nie działa to jeszcze nasza-klasa też. Ide spać, dobranoc mówie sobie bo nikogo tu nie ma...
sokolnh Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 heh, ale z was męczenniki są straszne non stop narzekania
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 heh, ale z was męczenniki są straszne non stop narzekania dokładnie Kamil trzeba cieszyć się życiem all the time :evil: Podeślij mi na @ kilka twoich hdrów, takich najlepszych jakie masz [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 08:10_________________________________________________ a tam wiem ile wyjdzie , zrobił wyjątek bo po benzynach robi :decayed wiadomo może Grzesiek się kiedyś nawróci umówmy się że jak mnie objedziesz Tytus swoim poduszkowcem to od razu kupuję diesla :decayed:
Wąski Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Hej http://pl.youtube.com/watch?v=Cg3Lb5x86Qs&feature=related
Wihajster Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Hej http://pl.youtube.com/watch?v=Cg3Lb5x86Qs&feature=related
KERCZI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Pany kto ma czarna b7 avant o Diabelskich numerach KR666GY bo wydawalo mi sie ze miala ramke klubowa...
BrunoNH Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 To sie nazywa rezanie Wpadla mi obejma to musialem ja jakos z tamtad wygrzebac bo na Shelu nie mieli takich :gwizdanie: Dzieki Tytus jeszcze raz za czas i zainteresowanie tematem, bronie sie rekami i nogami przed ta regeneracja turbo, ale z tego co czytam to chyba jakas plaga nas dotknela Ojtam Trzeniek, czepiasz sie, za gruby nie jestem wiec pod autem sie miescilem nawet jak nie bylo podniesione Podnosnik tam jest po to zeby bylo wygodniej grzebac za zgubiona obejma Wszystko obliczone i pod kontrola... Robert patrzyles moze na ten zbiornik ?? Czy mozna do niego 2 pompki zalozyc ??
Wąski Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 W końcu http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6209119,Kask_i_kamizelka_obowiazkowe_na_rowerze.html
Tytus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 umówmy się że jak mnie objedziesz Tytus swoim poduszkowcem to od razu kupuję diesla :decayed Hmm moim Cię nie objadę bo zamula :gwizdanie: ale Wąskiego... myślę że dałbym radę poza tym "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Wąski Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 umówmy się że jak mnie objedziesz Tytus swoim poduszkowcem to od razu kupuję diesla :decayed Hmm moim Cię nie objadę bo zamula :gwizdanie: ale Wąskiego... myślę że dałbym radę poza tym "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 10:56_________________________________________________Bruno nie mam na dwa śilniczki
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Panowie, znacie jakis dobry program darmowy do Pitów :?:
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Pany kto ma czarna b7 avant o Diabelskich numerach KR666GY bo wydawalo mi sie ze miala ramke klubowa... Ja mam podobna
BrunoNH Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 10:56_________________________________________________Bruno nie mam na dwa śilniczki Noto lipton :gwizdanie: Ale dzieki za sprawdzenie, musze cos innego wykombinowac...
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 siemano panowie problem jest, potrzebuje jakiegoś znajomego księdza co by załatwił nauki przedmałżeńskie jak ktoś może cos poradzić to proszę na PW
domelq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 siemano panowie problem jest, potrzebuje jakiegoś znajomego księdza co by załatwił nauki przedmałżeńskie jak ktoś może cos poradzić to proszę na PW Wiem, że możesz to odbębnić w jeden dzień w kościele na Bronowicach. Ale to cała sobota z życia wyrwana
ozi_wells Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 siemano panowie problem jest, potrzebuje jakiegoś znajomego księdza co by załatwił nauki przedmałżeńskie jak ktoś może cos poradzić to proszę na PW Wiem, że możesz to odbębnić w jeden dzień w kościele na Bronowicach. Ale to cała sobota z życia wyrwana Zeby było jasne to nie ja ale dobry kolega szuka wiec pytam , a w którym kościele????
Rekomendowane odpowiedzi