Wąski Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 ostatnio coś moda na takie wydechy np/Lexus
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 a do jakiego auta mają być takie wydechy ? jaki do tego zderzak itd :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 a do jakiego auta mają być takie wydechy ? jaki do tego zderzak itd :gwizdanie: Twojego
BrunoNH Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bruno czytaj forum A myslisz, ze co ja robie od 8-16 w robocie ?? Robert w tym HansCarze niema tych zbiornikow, gosc wszystko ma w komplecie ze spryskami, a juz mialem jutro sobie zalozyc Chyba zamowie w ASO do 99r, przynajmniej wtedy sobie zrobie przymiarke czy wejdzie Jak mnie cena nie zwali z nog Z tego co widze na Allegro to ma miec 6,5L... Z Turbo to juz inna bajka, boje sie zeby czegos nie spie...
Wąski Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kolego popierwsze byłeś tam NIE po drugie chciałes dopasować więc o co Ci chodzi .[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 13:19_________________________________________________acha jaki problem zrobić druga dziurę w zbiorniczku na pompkę
BrunoNH Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kolego popierwsze byłeś tam NIE po drugie chciałes dopasować więc o co Ci chodzi .[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 13:19_________________________________________________acha jaki problem zrobić druga dziurę w zbiorniczku na pompkę Nie bylem bo nie mialem kiedy, ale dzwonilem, mowisz ze wizyta osobista cos zmieni ?? Przejade sie po 16-tej O drugiej dziurze nie pomyslalem
siemian Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 :hi: witam wszystkich pora już chyba wstać. Własnie sie dowiedzialem że autko bede miał dopiero w pon. To przez Ciebie Kerczi... wykrakałeś :confused4:
Tukan Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Siema co tam slychac u was ciekawego Cisza tu straszna ,a ja nadal nie moge sprzedac auta Cene juz dalem taka rynkowa i ni hu..
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 Siema co tam slychac u was ciekawego Cisza tu straszna ,a ja nadal nie moge sprzedac auta Cene juz dalem taka rynkowa i ni hu.. rynkowa tzn. ? Jaka ?
BrunoNH Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Kolego popierwsze byłeś tam NIE po drugie chciałes dopasować więc o co Ci chodzi .[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 13:19_________________________________________________acha jaki problem zrobić druga dziurę w zbiorniczku na pompkę Wielkie Dzieki Robert, pojechalem, znalazlem i kupilem taki jak chcialem Browarek dla Ciebie Nie mam pojecia czemu ten gosc co rozmawial ze mna przez tel powiedzial, ze niema jak jest do koloru, do wyboru , ale to nie byl ten co mi go sprzedawal na 100% Miales racje, ze przez tel h.. zalatwie Mam juz komplecik do spryskow, jutro rezanko
nex Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bruno http://www.turbo-tec.eu/pl/kontakt
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 http://www.tvn24.pl/-1,1583995,0,1,uciekal-po-torach-trafil-wprost-w-objecia-policji,wiadomosc.html :>
BrunoNH Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bruno http://www.turbo-tec.eu/pl/kontakt No tak, wiem ze istnieje ta firma, dzwonilem juz do nich i dowiadywalem sie co i jak... ale zalezy mi na czasie... jak patrze jak sie ludzie mecza bez aut to nie chce tez tak miec
nex Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Bruno http://www.turbo-tec.eu/pl/kontakt No tak, wiem ze istnieje ta firma, dzwonilem juz do nich i dowiadywalem sie co i jak... ale zalezy mi na czasie... jak patrze jak sie ludzie mecza bez aut to nie chce tez tak miec Bruno, wysyłasz w poniedziałek, w środę masz
BrunoNH Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tak szybko ?? W Krakowie powiedzieli mi ze 3 dni potrzebuja na regeneracje z wymontowaniem i zamontowaniem Noto pozostaje wymontowac i jedziem z tym sledziem...
nex Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 w pon wysylasz, we wtorek maja, robia i wysylaja, w srode masz. Oczywiscie wszystko kurierem. Bynajmniej ja dostalem taka informacje
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 nie naprawiają tylko dają mu taką samą zregenerowaną
Rekomendowane odpowiedzi