Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio coś moda na takie wydechy np/Lexus

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a do jakiego auta mają być takie wydechy ? jaki do tego zderzak itd :gwizdanie:

Opublikowano

a do jakiego auta mają być takie wydechy ? jaki do tego zderzak itd :gwizdanie:

Twojego :polew:

Opublikowano

Bruno czytaj forum :naughty:

A myslisz, ze co ja robie od 8-16 w robocie ?? :decayed:

Robert w tym HansCarze niema tych zbiornikow, gosc wszystko ma w komplecie ze spryskami, a juz mialem jutro sobie zalozyc :angry:

Chyba zamowie w ASO do 99r, przynajmniej wtedy sobie zrobie przymiarke czy wejdzie :P Jak mnie cena nie zwali z nog :mysli:

Z tego co widze na Allegro to ma miec 6,5L...

Z Turbo to juz inna bajka, boje sie zeby czegos nie spie...

Opublikowano

Kolego popierwsze byłeś tam NIE po drugie chciałes dopasować więc o co Ci chodzi .[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 13:19_________________________________________________acha jaki problem zrobić druga dziurę w zbiorniczku na pompkę :naughty:

Opublikowano

Kolego popierwsze byłeś tam NIE po drugie chciałes dopasować więc o co Ci chodzi .[br]Dopisany: 30 Styczeń 2009, 13:19_________________________________________________acha jaki problem zrobić druga dziurę w zbiorniczku na pompkę :naughty:

Nie bylem bo nie mialem kiedy, ale dzwonilem, mowisz ze wizyta osobista cos zmieni ?? Przejade sie po 16-tej

O drugiej dziurze nie pomyslalem :mysli:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: witam wszystkich pora już chyba wstać. Własnie sie dowiedzialem że autko bede miał dopiero w pon. To przez Ciebie Kerczi... wykrakałeś :confused4: :confused4:
Opublikowano

Siema co tam slychac u was ciekawego :naughty: Cisza tu straszna ,a ja nadal nie moge sprzedac auta :wallbash: Cene juz dalem taka rynkowa i ni hu..

Opublikowano

Siema co tam slychac u was ciekawego :naughty: Cisza tu straszna ,a ja nadal nie moge sprzedac auta :wallbash: Cene juz dalem taka rynkowa i ni hu..

rynkowa tzn. ? Jaka ? :kox:

Opublikowano

26,500 :wink4:

Opublikowano

Wielkie Dzieki Robert, pojechalem, znalazlem i kupilem taki jak chcialem :good: Browarek dla Ciebie :decayed:

Nie mam pojecia czemu ten gosc co rozmawial ze mna przez tel powiedzial, ze niema jak jest do koloru, do wyboru :shocked: , ale to nie byl ten co mi go sprzedawal na 100% :disgust:

Miales racje, ze przez tel h.. zalatwie :wallbash:

Mam juz komplecik do spryskow, jutro rezanko :good:

Opublikowano

Instalacje też masz :rolleyes:

Opublikowano

No tak, wiem ze istnieje ta firma, dzwonilem juz do nich i dowiadywalem sie co i jak... ale zalezy mi na czasie... jak patrze jak sie ludzie mecza bez aut to nie chce tez tak miec :evil:

Opublikowano

No tak, wiem ze istnieje ta firma, dzwonilem juz do nich i dowiadywalem sie co i jak... ale zalezy mi na czasie... jak patrze jak sie ludzie mecza bez aut to nie chce tez tak miec :evil:

Bruno, wysyłasz w poniedziałek, w środę masz

Opublikowano

Tak szybko ?? W Krakowie powiedzieli mi ze 3 dni potrzebuja na regeneracje z wymontowaniem i zamontowaniem :wallbash:

Noto pozostaje wymontowac i jedziem z tym sledziem...

Opublikowano

w pon wysylasz, we wtorek maja, robia i wysylaja, w srode masz. Oczywiscie wszystko kurierem. Bynajmniej ja dostalem taka informacje

Opublikowano

nie naprawiają tylko dają mu taką samą zregenerowaną