Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kicha i zimno :przebiegly:

:hi:

i do tego C3 :evil:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pokory nigdy za dużo :wink4: kiedyś zapierdzielałeś autobusem i też było git :rolleyes:

Opublikowano

pokory nigdy za dużo :wink4: kiedyś zapierdzielałeś autobusem i też było git :rolleyes:

a wiesz jak to jest że człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja :naughty:

Opublikowano

a wiesz jak to jest że człowiek do dobrego się szybko przyzwyczaja :naughty:

wiem wiem :decayed: ja ostatnio sobie przypomniałem co to pokora jak mnie w Punto TIR wyprzedzał :polew:

Opublikowano

Tytus mamy możliwośc jazdy takim :decayed: tylko MTM i L[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 08:55_________________________________________________dokładnie na takich felgach 21

Opublikowano

"mamy" tzn. kto?

Mogę skorzystać? :decayed:

Opublikowano

Tir mnie maluchy wyprzedzają :evil:[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 08:58_________________________________________________

"mamy" tzn. kto?

Mogę skorzystać? :decayed:

Pewnie , mam takiego kolegę co ma różńe takie wynalazki :shocked: tylko jak wróci

Opublikowano

Pewnie , mam takiego kolegę co ma różńe takie wynalazki :shocked: tylko jak wróci

Będę bardzo wdzięczny :> :good:

Opublikowano

Witam , wczoraj z kimś rozmawiałem na temat mandatów z fotoradarów i czasu przedawnienia , tutaj wklejam takie coś i linka do artykułu , jeśli ktoś ma wiarygodniejsze dane w tej sprawie bardzo proszę o informacje

W czwartek rozpoczął się proces przed Sądem Okręgowym w Rzeszowie. Sąd ustalił, że notatkę służbową w sprawie ukarania kierowcy sporządzono 29 lipca 2008 r. Wtedy nie można już było nałożyć mandatu, gdyż minęło ponad 30 dni od ujawnienia wykroczenia.

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/podkarpackie-kolejny-typowo-polski-absurd,1252633

Opublikowano

mi po 2 miesiacach przyszedl mandat z fotoradaru i musialem sie wstawic

Opublikowano

mi po 2 latach odebrali sobie nalezność od pracodawcy :)

Opublikowano

Witam , wczoraj z kimś rozmawiałem na temat mandatów z fotoradarów i czasu przedawnienia , tutaj wklejam takie coś i linka do artykułu , jeśli ktoś ma wiarygodniejsze dane w tej sprawie bardzo proszę o informacje

W czwartek rozpoczął się proces przed Sądem Okręgowym w Rzeszowie. Sąd ustalił, że notatkę służbową w sprawie ukarania kierowcy sporządzono 29 lipca 2008 r. Wtedy nie można już było nałożyć mandatu, gdyż minęło ponad 30 dni od ujawnienia wykroczenia.

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/rzeszow/news/podkarpackie-kolejny-typowo-polski-absurd,1252633

miedzy innymi ze mna, dzieki za info

wczoraj jak wracalem, to gdzies na wysokosci Lagiewnik jest tam fotoradar, a przed nim ograniczenie do 70, ja mialem 75 na cyferblacie i jak dojezdzalem do niego to sk***iel mrugnal. Takie delikatne czerwone swiatelko miglo i mam pytanie w zwiazku z tym: czy to wlasnie tak subtelnie dzialaja teraz te fotoradary?

no i oczywiscie Dzieki za spota.

Opublikowano

Gdzie kolo Łagiewnik jest fotoradar bo na Wadowickiej chyba nie?

Opublikowano

w okolicy łagiewnik nie ma żadnego fororadaru :wink4: ani od tischnera ani od kapelanki ani od wadowickiej ani od zakopianki :gwizdanie:

Opublikowano

w okolicy łagiewnik nie ma żadnego fororadaru :wink4: ani od tischnera ani od kapelanki ani od wadowickiej ani od zakopianki :gwizdanie:

No i git :decayed:
Opublikowano

jest tam fotoradar jak sie minie wiadukt i na zjezdzie przed swiatlami jest jednymi i bodajze drugimi. [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 18:39_________________________________________________a co do fotoradaru to powinien w nocy być błysk, czerwona lampka to miales zludzenie od lamp oswietlajacych droge

Opublikowano

jest tam fotoradar jak sie minie wiadukt i na zjezdzie przed swiatlami jest jednymi i bodajze drugimi.

nie ma

może Ci się z karmnikami dla ptaków pomyliło? :naughty:

Opublikowano

zlikwidowali?[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 18:43_________________________________________________ja mowie o drodze gdzie po lewej jest kozłówek a nizej oczyszczalnia po prawej, pozniej rozjazd na A4 i na swoszowice

Opublikowano

mi po 2 miesiacach przyszedl mandat z fotoradaru i musialem sie wstawic

nie zaskoczyłeś mnie wcale :tongue4:

wczoraj jak wracalem, to gdzies na wysokosci Lagiewnik jest tam fotoradar, a przed nim ograniczenie do 70, ja mialem 75 na cyferblacie i jak dojezdzalem do niego to sk***iel mrugnal. Takie delikatne czerwone swiatelko miglo i mam pytanie w zwiazku z tym: czy to wlasnie tak subtelnie dzialaja teraz te fotoradary?

no i oczywiscie Dzieki za spota.

Co najwyżej Cię sprawdzał a nie foto robił... To tak jak w aparatach - najpierw czerwone światełko, a później flesz :)

A poza tym bez przesady, jakbyś 100 leciał to co innego, nie 75 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.