PABLO Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 może jakiś mini spocik dzisiaj? Jak będę wolny wieczorem to WHY NOT
siemian Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no to spoko. To umawiamy się jakoś kontretniej? Może będzie więcej chetnych?
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zobaczymy czy będzie chętna reszta Jak coś to masz do mnie nr koma to dzwoń wieczorem bo mnie nie będzie i może się wyrobie jeśli nie pojadę nigdzie na miasto
Tukan Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 może jakiś mini spocik dzisiaj? Szkoda ze mam do krk 70km bo bym bywal czesciej
Tytus Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 hej jarko, jak wrócę do domu to wrzucę, sorki, zapomniałem
jarko Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 hej jarko, jak wrócę do domu to wrzucę, sorki, zapomniałem Spoko, będę wdzięczny
stojann Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 sieman widzialem Twoja furke na wydziale mech pk , jesli to byla twoja no to :oklaski:
boseron Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 w sieman widzialem Twoja furke na wydziale mech pk , jesli to byla twoja no to :oklaski: więc widze ze ktos jeszcze odwiedza ta uczelnie, ja naszczęscie tylko weekendowo siemian a na jakim jesteś kierunku
siemian Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Tak to było moje autko. Boseron przecież się mnie już pytałeś jak byliśmy kiedyś na Kaziku. ZIP (czyli zabawa i picie) :>
siemian Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 taaa. Tam na zakopiance koło VW jest inter cars i mieli. :> :> :> Dzięki Cuber
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 to spoko bo myślałem ze kupiłes tylko jeden
BrunoNH Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 oj Pablo dzięki ale troche byś miał daleko :> :> Kurfa nie zauważyłem że napisałeś BB, sorry Panowie teraz jak jechałem Lublańską to koło Statoila był konkretny wypadek, Citroen AX z A4 B5 Avant, zmasakrowane znalazło się na drzewie ;( sprawdziłem czy to ktoś nie od nas jaki kolor avanta? srebrny?? Siema troche mnie nie bylo bo chorowalem i UNDERCOVERA przechodzilem Co chcesz od srebrnych Avantow B5 ??
siemian Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to co robimy dzisiaj jakiegoś mini spota?[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 20:34_________________________________________________czemu nikt nic nie pisze??
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 to co robimy dzisiaj jakiegoś mini spota?[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 20:34_________________________________________________czemu nikt nic nie pisze?? mogłeś wpaść do Huty na gokarty , pisaliśmy na forum
Rekomendowane odpowiedzi