Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Kurde mam miód za paznokciami, przyznać się który miał miód na rękach jak się żegnałem? j**any :polew: Mironek - dzięki za dużą dawkę szydery Sokoł dzięki za pomoc
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ludziska dzięki za jak zawsze "mega zlota" ale drogę powrotną miałem że miazga w KR czarno a 30 km w stronę SK wszystkie pasy białe na A4. Od bramek to już równo 10 cm śniegu na wszystkich pasach - Quattro :notworthy: .
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 ludziska dzięki za jak zawsze "mega zlota" ale drogę powrotną miałem że miazga w KR czarno a 30 km w stronę SK wszystkie pasy białe na A4. Od bramek to już równo 10 cm śniegu na wszystkich pasach - Quattro :notworthy: . fajnie jak dotrze sniezek do Kraka
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: Nie - mój mały byle czym się nie zadowoli - dostał kubek po coli+słomke
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: Nie - mój mały byle czym się nie zadowoli - dostał kubek po coli+słomke :polew: :polew: a opakowanie z Princessy ?
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Nie wiem jak Wasze laski/żony robią zakupy ale moja rozwaliła w Galerii całe 2 zł ( ni c**ja reszty ) [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 23:05_________________________________________________ Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: Nie - mój mały byle czym się nie zadowoli - dostał kubek po coli+słomke :polew: :polew: a opakowanie z Princessy ? też - ale dałem d*py bo takie już miał
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron - jesteś gość !!! powaga , już dawno nie było takiej jazdy wpadaj częściej
BrunoNH Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: Ja biore ze Statoila Z Orlenu mala nie chce... Dzieki za spocika, Loza szydercow Ide spac bo rano trzeba wstac
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Miron , wziąłeś dla dzieciaka rękawiczki z Orlenu? :polew: Ja biore ze Statoila Z Orlenu mala nie chce... Dzieki za spocika, Loza szydercow Ide spac bo rano trzeba wstac Bruno , kiedy przekładasz hak do przodu?
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Kurde mam miód za paznokciami, przyznać się który miał miód na rękach jak się żegnałem? Sokoł dzięki za pomoc spoko, wynagrodzisz mi to w Bukowinie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a mam znowu zadzwonić do Twojej Ewelinki? mogę zmienić wersję :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 a mam znowu zadzwonić do Twojej Ewelinki? mogę zmienić wersję :gwizdanie: nie, dobrze było
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki za spota. Miron milo ze wpadles, samochod miazdzy system
poziek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Miron - jesteś gość !!! powaga , już dawno nie było takiej jazdy wpadaj częściej wiedzałem, że wy dwaj zawsze miliście się ku sobie :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Miron - jesteś gość !!! powaga , już dawno nie było takiej jazdy wpadaj częściej wiedzałem, że wy dwaj zawsze miliście się ku sobie :naughty: Ciebie też lubię , cieszysz się? zaraz Ci wyślę zaproszenie na NK
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Miron - jesteś gość !!! powaga , już dawno nie było takiej jazdy wpadaj częściej wiedzałem, że wy dwaj zawsze miliście się ku sobie :naughty: Ciebie też lubię , cieszysz się? zaraz Ci wyślę zaproszenie na NK Ciężko Wam bedzie KONIEC z KONCEM zwiazać
Rekomendowane odpowiedzi