siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a co do strat... niech sie kerczi sam pochwali... tak to jest jak się ciągnie za lusterko.... :confused4: :confused4:
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Sieman jak tam, nadrabiasz dziś zaległości :?:
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no wlasnie skonczylismy rezac i zmeczony troche jestem. A Ty co spać nie możesz? Może przejechałbyś sie na kiełbaski bo nic dzisiaj nie jadłem...[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 01:46_________________________________________________a za chwile dodam fotki z dwudniowego rezania u Kercziego
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Spać jak spać ale trzeba iść zaraz bo na rano do pracy. Sieman no chętnie ale kurde znowu się za pózno zgadaliśmy bo już jestem w trakcie i nici z tego
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak jedziecie po kiełachę to ja poproszę o jedną Pablo wie gdzie mieszkam
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Pablo wie gdzie mieszkam A co inni nie wiedzą :?: Ale z tym parkingiem u Ciebie to ja bym coś zrobił, najlepiej koparkę zabrał i zrobił więcej miejsca [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 02:05_________________________________________________jarko jeszcze raz dzięki
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 eeee szkoda... głodny jestem Zjedz cosik Ok panowie, miłej nocki
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Kerczi zrezal furmanke. Wyglad KOX, poza kilkoma drobniutenkimi uszczerbkami Pekla szyba....przednia Pali mi sie na blacie AIR BAG - wiec trza skasowac bledy (mam nadzieje) nie moge zamknac i otwrzyc samochodu z pilota tylko musze z kluczyka. Mam nadzieje ze sie wszystko zrobi i bedzie dobrzze bo poki co to zamula... Siemian WLK THX
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Dajcie cynka to zejdę mam jeszcze jeno piwo :gwizdanie: P.S. Parking jest dla kozaków [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 02:17_________________________________________________Panowie, niezłe rezanko
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie powiedzcie jak wyglada sprawa po wymianie przedniej szyby?? Co potem z hologramem?? czy wyrabiaja mi hologram z numerem rej. nowy czy zmiana tablic?? jak to wyglada?? Ile w ASO kosztuje przednia szyba?? I jak wyglada naprawa bezgotowkowa???
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 a co jarko chcesz jechac na kiełbaske?? hmm z tym kluczykiem kerczi to muza być te błędy co na Vagu wyskoczyły... tylko dlaczego... co ma piernik do wiatraka. A co do poduch to dziwna sprawa... przeciez wczoraj było wszystko ok a przepinaliśmy poduchy. Dzisiaj tylko odpinalismy kurtyny...[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 02:20_________________________________________________jakby co to podobno magicy co wymieniają szyby potrafią przekleić tą naklejke... mialem tak w poprzednim aucie[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 02:21_________________________________________________co do ceny szyby to nie jest tak zle. w ETCE tak na szybko jak sprawdziłem to coś koło 180 euro. Z ubezpieczenia sie zrobi...
KERCZI Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ubezpieczenie ubezpieczeniem tylk kto mi to jutro zrobi??
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie powiedzcie jak wyglada sprawa po wymianie przedniej szyby?? Szybe wymień i jedź po nową naklejkę, nic więcej a co jarko chcesz jechac na kiełbaske?? Ja to juz dzisiaj najdalej ale na perter mogę zejść - dalej boje się że sie zgubię :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 02:25_________________________________________________ ubezpieczenie ubezpieczeniem tylk kto mi to jutro zrobi?? pilkington
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 szybe jak mają to Ci na poczekaniu wkleją... tylko nie wiem ile musi klej schnąć...
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 niedługo tzn. długo, ale jechać można dość szybko
themOn Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Kerczi zrezal furmanke. Wyglad KOX, poza kilkoma drobniutenkimi uszczerbkami Pekla szyba....przednia Pali mi sie na blacie AIR BAG - wiec trza skasowac bledy (mam nadzieje) nie moge zamknac i otwrzyc samochodu z pilota tylko musze z kluczyka. Mam nadzieje ze sie wszystko zrobi i bedzie dobrzze bo poki co to zamula... Siemian WLK THX Jak tylko wszystkie wtyczki od poduch masz dobrze pospinane to błędy vag-iem wykasujesz. A co do kluczyka to nie działają oba czy tylko ten, którego używałeś ?
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 ubezpieczenie ubezpieczeniem tylk kto mi to jutro zrobi?? zadzwoń [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 08:22_________________________________________________KERCZI sto lat sto lat sto lat [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 08:41_________________________________________________szyba 424 i wklejenie 130
BrunoNH Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 zastanawiam się jeszcze nad jednym... jak renomowany tuner mógł robić cokolwiek z softem skoro Turbina jest nie sprawna?...Nie wiarygodne , no cóż kasa to kasa... no chyba że tuner uświadomił użytkownika a użytkownik wziął za to odpowiedzialność.. tak czy siak... drut do kwadratu zapłaciłeś za soft? to dolicz jeszcze 400-500pln na korekte po regeneracji turbo bo ten soft będzie nie aktualny. EOT tez Mnie to zastanowiło ps. widać, że turbina była sprawna tylko użytkownik to panikarz Hmm... panikarz to za duzo powiedziane, poprostu martwie sie o swoja niunie :gwizdanie: Siemian na tej fotce z podsufitka to wygladasz jak potwor z jakiegos niskobudzetowego horroru Siemianilla, i jeszcze ta dziura posrodku... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi