jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 powitał :hi: sprawdzać ślizgi? Tak codziennie z rana będziesz mu sprawdzał :gwizdanie:
Tytus Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panów Hmm... panikarz to za duzo powiedziane, poprostu martwie sie o swoja niunie :gwizdanie Wiesz co Krzyśku, tak jak już powiedział Trzeniu, nie ma kompletnie logiki w Twoim postępowaniu z autem. Zamiast doprowadzić auto do "porządnego" stanu, tak aby mieć dobrze utrzymane technicznie i bezawaryjne auto o parametrach fabrycznych, ładujesz kasę w chipa a jednocześnie oszczędzasz na kupnie porządnej turbiny. Widzę że udzieliła Ci się "moda" wylansowana na tym forum: "po kupnie auta lecę po chipa do Rogala". Osobiście uważam że chip powinno robić się w autach o nienagannym stanie technicznym (nie tylko silnika) a przy tym nie należy oszczędzać na częściach i serwisie, a widząc co wielu użytkowników (oczywiście nie wszyscy) robi ze swoimi autami i jak o nie dba to nóż w kieszeni mi się otwiera.
Tytus Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panów pamiętasz o mnie Pamiętam, pisałem kiedyś o Twojego maila, przeoczyłeś post?
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panów pamiętasz o mnie Pamiętam, pisałem kiedyś o Twojego maila, przeoczyłeś post? chyba tak... sorki [email protected]
Tytus Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 [email protected] jak wrócę z pracy prześle Ci paczuszkę
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 [email protected] jak wrócę z pracy prześle Ci paczuszkę dzięki wielkie
BrunoNH Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panów Hmm... panikarz to za duzo powiedziane, poprostu martwie sie o swoja niunie :gwizdanie Wiesz co Krzyśku, tak jak już powiedział Trzeniu, nie ma kompletnie logiki w Twoim postępowaniu z autem. Zamiast doprowadzić auto do "porządnego" stanu, tak aby mieć dobrze utrzymane technicznie i bezawaryjne auto o parametrach fabrycznych, ładujesz kasę w chipa a jednocześnie oszczędzasz na kupnie porządnej turbiny. Widzę że udzieliła Ci się "moda" wylansowana na tym forum: "po kupnie auta lecę po chipa do Rogala". Osobiście uważam że chip powinno robić się w autach o nienagannym stanie technicznym (nie tylko silnika) a przy tym nie należy oszczędzać na częściach i serwisie, a widząc co wielu użytkowników (oczywiście nie wszyscy) robi ze swoimi autami i jak o nie dba to nóż w kieszeni mi się otwiera. Rafal to nie tak! Widziales co bylo ze stara turbina, stala w miejscu jak ja wyciagnalem Mam ja w bagazniku to pokaze na spocie, jak sie pojawisz to zobaczysz, ze to cud ze wogole to jezdzilo Musialem zmienic ja na nowa, a skoro ja zmieniam na AWX to musialem czipsa wladowac zeby nia sterowal i tak tez zrobilem Nie mialem pojecia, ze autko ma juz jakiegos niemieckiego moda... Teraz smiga ladnie i technicznie jest bez zarzutu, ladna krzywa, moc w miare, momencik w porzadku, cisnienie 1450, jestem zadowolony z tego co zrobilem, moze faktycznie z kolejnoscia cos pokickalem, ale wnerwial mnie juz masakrycznie ten notlauf i ta dziura 3000-3200, najwazniejsze ze efekt zamierzony osiagnalem Turbo okazalo sie sprawne!!! Wolalem oddac niunie w najlepsze rece nawet za cene przejechania polowy kraju... Pojechalem do Wawy, zalatwilem co mialem zalatwic i przy okazji Waszych dyskusji o rybkach tez sobie bojownika kupilem Przyjemne z pozytecznym... BTW. Autko przeciez nie jest wieczne, chodzi przede wszystkim o bezpieczenstwo, a ja juz mialem dosc sytuacji, ze wyprzedzam cos na drodze a tu tryb awaryjny i nici z wyprzedzania i musialem kombinowac co dalej, pomijajac fakt, ze musialem zjezdzac i wylaczac stacyjke i caly czas nadrobiony na trasie zdal sie psu na buty... Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim co pomogli mi zlokalizowac i usunac problem :>
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam Panowie Zaraz oblookamfurmanke Kercziego i dam znac co i jak :gwizdanie:
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie, po pierwsze Aukcja Charytatywna po drugie Spełniamy Marzenie Tym razem wybór padł na Kraków i mamy okazję zrobić coś dobrego Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do współpracy P.S. Robert, Ty się deklarować nie musisz
siemian Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Wąski ślizgi jeśli pasują to będe miał od Kercziego ze starych foteli. Szyba poszła jak kerczi próbował ściągnąc lusterko żeby zamienic na czarne (ode mnie). Okazało się ze wystarczy je przekrecic lekko w prawo i schodzi. Szyba u Kercziego jest juz nowa. Auto Kercziego :kox: U mnie wymienilismy listwy ozdobne drzwi z czarnych perlowych na alu (stare listwy kercziego) Kerczi thx.
BrunoNH Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 No i spowrotem mamy zime Ale sniegiem napier...
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/malopolska_spelniamy_marzenie-t65919.0.html;new
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6263470,Zlapano_podejrzanych_o_kradziez_czolgow.html
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 wąski , może to koledzy z naprzeciwka Twojej firmy
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 wąski , może to koledzy z naprzeciwka Twojej firmy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi