Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sokoł , nie da się wejść w funkcje VAGa bez jego podłączenia z autem? chodzi mi o tryb offline

Opublikowano

niestety nie

Opublikowano

plaka sie nie używa do tego :wallbash:

jesli juz to odtłuszczacz do hamulców

ale to sie robi jak pompa sie zapowietrzy

watpie ze to przez paliwo

no samobojczy trik;] uf dobrze wiedziec, no nic autko przepchane w normalne miejsce. Jutro sproobjemy powalczyc, zeby jakos odpalic, w kazdym badz razy vagowanie mus w pierwszej kolejnosci i dokladny przeglad. Mam nadzieje ze nie znienawidze Audi przez tego mojego furaka :>

Sokolnh i Trzeniu dzieki za konsultacje:)

Opublikowano

Trzeniak :polew:

Opublikowano

:gwizdanie:

Ile jestem na forum to pierwszy raz widzę żeby ktoś pisał powód modyfikacji posta :kox::good:

Opublikowano

Kinia , problemem nie jest samo w sobie nie odpalanie się silnika tylko awaria która sprawiła iż silnik stanął. Niedopuszczalne jest awaryjne odpalanie za pomoca plaka czy innych takich badziewi ponieważ może usterkę znacząco pogłębić a chyba nie o to chodzi. Jeśli silnik przestał działać i stanął to najpierw trzeba go zdiagnozować ( w Twoim przypadku już mechanicznie) i ewentualnie po usunięciu usterki odpalać , w żadnym bądz razie na odwrót!!!

Odpalanie za pomoca plaka stosowało się 10-20 lat temu najczęściej w samochodach ciężarowych i samochodach typu F125,126, Polonez.... W dzisiejszych czasach to przykład druciarstwa i może pociągnąć za sobą znaczne koszty (Twoje a nie osoby która proponuje taki zabieg...) przemyśl to ...

jak coś to dzwoń , masz kom [br]Dopisany: 13 Luty 2009, 23:52_________________________________________________

Trzeniak :polew:

:gwizdanie:

:bicz::nabijasie:

Opublikowano

:shocked:

Ale wywod.. :decayed:

Opublikowano

Trzeniu no napewno nie dopuszcze by w taki sposob to odpalic :) (jakbym nie wiedziala to pewnie bym nawet nalegala by aby ruszyc auto), kurde w sumie to nie wiem juz co robic, niefortunnie sie stalo ze to akurat weekend, a zalezy mi zeby auto stalo pod meiszkaniem i ewentualnie w poniedzialek zjazd na warsztat. Wiec w sumie nie wiem, jak jutro nie da sie zdiagnozowac co dokladnie i odpalic to laweta pod dom, a w pon laweta na warsztat. I caly weekend zburzony :wallbash:

Opublikowano

I caly weekend zburzony :wallbash:

E tam zburzony... Jakby co to do plusa zapraszamy jutro :cool1:

Opublikowano

weekend dopiero sie zaczyna :naughty:

w razie czego zapraszam na przejażdżkę do Wrocławia, ewentualnie Trzeniak szuka kogos na wyjazd do wwa :decayed:

Opublikowano

I caly weekend zburzony :wallbash:

E tam zburzony... Jakby co to do plusa zapraszamy jutro :cool1:

jak nie bede mogla jezdzic to trzeba sie bedzie napic:)

Opublikowano

tixi co sądzisz o odpalaniu na plaka :naughty:

hm... ja jezdze tylko na plaku.... ON dodaje jak nie chce zapalic .....

Opublikowano

sokol pozdrów jutro naszą walentynkę :naughty:

ok, przesle od Ciebie buziaki :decayed:

Opublikowano

weekend dopiero sie zaczyna :naughty:

w razie czego zapraszam na przejażdżkę do Wrocławia, ewentualnie Trzeniak szuka kogos na wyjazd do wwa :decayed:

Wąski chciał jechać ze mną po Ogra :naughty:

O której dojedziesz do Eweliny? wiesz żebym nie zadzwonił do niej jak będziesz gdzieś obok :decayed: