Tukan Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Nie ma kompa faaaaaak No to Sokół cie łyknie
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 jarko ja Ci połkne . Co mu połkniesz :?: On tak lubi obiecywać
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nooo jak odpalic auta nie moge to dziwne zeby nie
rtocki Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Yo Cholera wczoraj jak cofałem zahaczyłem zderzakiem o krawężnik i boczne zatrzaski poszły także zderzak nie najlepiej leżał na dodatkowo lewa kratka wypadła ale fartem dzisiaj ją znalazłem Dzisiaj byłem u mechanika oraz zbieżność zrobiłem Pablo, czy na Twoim aucie pozostał choć jeden element którego byś nie zepsuł?
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 jarko ja Ci połkne . Klekniesz jak chcesz sprawdzimy twoj przełyk . Nie ma kompa faaaaaak :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Yo Cholera wczoraj jak cofałem zahaczyłem zderzakiem o krawężnik i boczne zatrzaski poszły także zderzak nie najlepiej leżał na dodatkowo lewa kratka wypadła ale fartem dzisiaj ją znalazłem Dzisiaj byłem u mechanika oraz zbieżność zrobiłem Pablo, czy na Twoim aucie pozostał choć jeden element którego byś nie zepsuł? Dużo jeszcze jest Koniec z psuciem
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj byłem u mechanika oraz zbieżność zrobiłem cały Kraków się cieszy , wreszcie przestaniesz zabijać komary boczną szybą
PABLO Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj byłem u mechanika oraz zbieżność zrobiłem cały Kraków się cieszy , wreszcie przestaniesz zabijać komary boczną szybą Trzeniu z belką już dawno zrobiłem :gwizdanie: Ale po zmianie opon musiałem jeszcze jechać na zbieżność
PABLO Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie przełączcie sobie na TVN TURBO - MOTO ON 2 [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:16_________________________________________________ to serio biłeś komary latem? Zaraz to kogoś ja tu zbiję
Tukan Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Zaraz to kogoś ja tu zbiję :decayed Ale agresja
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 taaa PABLO jest zakochany to mu się wybacza :naughty:
PABLO Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj rezałem nową Skodę Superb i powiem wam że środek robi wielkie wrażenie Dobra panowie ja śmigam na miasto, do napisania :gwizdanie:
nex Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj rezałem nową Skodę Superb i powiem wam że środek robi wielkie wrażenie Dobra panowie ja śmigam na miasto, do napisania :gwizdanie: oszust
PABLO Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj rezałem nową Skodę Superb i powiem wam że środek robi wielkie wrażenie Dobra panowie ja śmigam na miasto, do napisania :gwizdanie: oszust Takie rzeczy na gygy :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj rezałem nową Skodę Superb i powiem wam że środek robi wielkie wrażenie a co sprzatałes ją czy co jedynie środek jest w miare bo reszta to totalna kupa jak dla mnie
Tukan Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Superb wyszedł im tylko do połowy,tyl wyglada fatalnie
Rekomendowane odpowiedzi