nex Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 siema siema jak tam, ja juz po flaszce, jest dobrze. jarko wez jutro koszulke dla mnie. Mam nadzieje że dojade chyba że będzie ale powienien być spokoj
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 KTOS CHETNY?? dobre, ale ja zakładam tablicę z nickiem
miron78 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać
jarko Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać będzie obstawa - loozik też takie zakładam
miron78 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać będzie obstawa - loozik też takie zakładam Jarko piszesz o czasie przejazdu ? ja myślałem że chcecie na nich śmigać od środy
jarko Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać będzie obstawa - loozik też takie zakładam Jarko piszesz o czasie przejazdu ? ja myślałem że chcecie na nich śmigać od środy Od środy do nidzieli to ja auta nie ruszam :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać będzie obstawa - loozik też takie zakładam Jarko piszesz o czasie przejazdu ? ja myślałem że chcecie na nich śmigać od środy My tam od Krakowa kiedyś do Rożnowa jechaliśmy a podczas letniego Sobieszowo - Malbork to samo Miśki z videoradarem nawet je widzieli i nic :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 tablica spoko - a co do tych z nickiem ( która jest extra ) to tak troszke ryzyko na nich śmigać będzie obstawa - loozik też takie zakładam Jarko piszesz o czasie przejazdu ? ja myślałem że chcecie na nich śmigać od środy My tam od Krakowa kiedyś do Rożnowa jechaliśmy a podczas letniego Sobieszowo - Malbork to samo Miśki z videoradarem nawet je widzieli i nic :gwizdanie: tttttttaaaaaaa miśki widzieli - kit sobie możesz wiesz komu wciskać przy Twoim zadymienu napewno miśki dużo widzieli
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no poważnie , w drodze do Malborka
miron78 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 no poważnie , w drodze do Malborka wiem wiem Trzeniek - mówiliście, tak czy siak ryzyko jest niemałe[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:25_________________________________________________jednemu wytłumaczysz a 5 innych Cię zgnoi
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 jednemu wytłumaczysz a 5 innych Cię zgnoi to może jak Ciebie łapią :gwizdanie: u nas jest tak : 5 wytłumaczysz a 1 Cię zgnoi
nex Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 najwyzej 100 czy 200 i przekładasz tablice na chwile
miron78 Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 najwyzej 100 czy 200 i przekładasz tablice na chwile albo prawdziwe za szybę
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Karol Jakie ceny :?: Weź trochę na zlot, na pewno ktoś chętny sie znajdzie ok 15pln
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Miron, jest ryzyko jest zabawa, a jak jeszcze Kraków do tego dojdzie to zabawy masz od chu.... :evil: :evil:
tx-didi Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 My tam od Krakowa kiedyś do Rożnowa jechaliśmy a podczas letniego Sobieszowo - Malbork to samo Miśki z videoradarem nawet je widzieli i nic :gwizdanie: tttttttaaaaaaa miśki widzieli - kit sobie możesz wiesz komu wciskać przy Twoim zadymienu napewno miśki dużo widzieli to gulgotanie tak ich porazilo ze nie zwrocili uwagi
Wąski Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Ciekawe nie chce ktoś odkupić rezerwacji na zlot zimowy
KERCZI Opublikowano 14 Marca 2009 Opublikowano 14 Marca 2009 Miron jak jest rozwiazna kwestia magnesu ostatecznie? trzeba go ciac na pol? czy wchodzi w calosci?? I czy bede mogl go odebrac jak bedziesz w srode jechal?? Jedziesz w ogole przez grod Kraka??
Rekomendowane odpowiedzi