Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czy ktos sie wybiera wieczorkiem na piwko gdzies? Ja nie pije :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Boseron , kiedy rezanko wnętrza :naughty:
boseron Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czy ktos sie wybiera wieczorkiem na piwko gdzies? Ja nie pije :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 12:29_________________________________________________Boseron , kiedy rezanko wnętrza :naughty: po świetach jak dostane wszystkie częsci , widze ze wieści sie szybko rozchodzą
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dzięki Ogruś za odwiedziny i urzadzanie ogórdka
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czołem wszystkim co za pogoda, za biurkiem można oszaleć fajnie jakby w ndz było podobnie chyba będę ostatni na zimówkach nie będziesz :gwizdanie:
themOn Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czołem wszystkim co za pogoda, za biurkiem można oszaleć fajnie jakby w ndz było podobnie chyba będę ostatni na zimówkach nie będziesz :gwizdanie: true, true
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Themon , ta Etka jest po rusku ? czy coś spierd*liłem przey instalacji? [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 16:17_________________________________________________biedruch witaj w klubie , też jeszcze z tydzień pojeżdzę na zimówkach
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czołem wszystkim co za pogoda, za biurkiem można oszaleć fajnie jakby w ndz było podobnie chyba będę ostatni na zimówkach nie będziesz :gwizdanie: true, true ja nie mam wyjścia... nie mam letnich
themOn Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czołem wszystkim co za pogoda, za biurkiem można oszaleć fajnie jakby w ndz było podobnie chyba będę ostatni na zimówkach nie będziesz :gwizdanie: true, true ja nie mam wyjścia... nie mam letnich ja tez
sokolnh Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 http://www.joemonster.org/filmy/15295/Wywiad_z_mistrzem_swiata_w_20_pytan :polew:
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zwariowałem dziś jak zobaczyłem jak typ rusza Subaru impreza od świateł pod mc donald w strone wislickiej :slina:
Tukan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zwariowałem dziś jak zobaczyłem jak typ rusza Subaru impreza od świateł pod mc donald w strone wislickiej :slina: No szurło burło i ni ma I ten dzwiek boxera
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zwariowałem dziś jak zobaczyłem jak typ rusza Subaru impreza od świateł pod mc donald w strone wislickiej :slina: No szurło burło i ni ma I ten dzwiek boxera nie wiem co miał pod maska ale chyba wiecej niz 300km, poprostu zniknał z oczu w momencie
biedruch Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 16:17[/size]_________________________________________________biedruch witaj w klubie , też jeszcze z tydzień pojeżdzę na zimówkach tylko że Twoje zimówki wyglądają jak trzeba :> nie to co balonik na r15 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 20:09_________________________________________________ Zwariowałem dziś jak zobaczyłem jak typ rusza Subaru impreza od świateł pod mc donald w strone wislickiej :slina: No szurło burło i ni ma I ten dzwiek boxera nie wiem co miał pod maska ale chyba wiecej niz 300km, poprostu zniknał z oczu w momencie jak miał estiaja to raczej wszystkie mają ponad 300 KM... generalnie takie potworki, jak dla mnie w porównaniu do COOO taczkowate. Tak na marginesie Nex to koleżka blok od Ciebie ma śliczną czarną s4b6, wiesz kto to?? baaardzo mi się podoba ta fura, obczajam zawsze jak ide z psiurem z lasu )
nex Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 tu nie chodzi o wygląd auta tylko o przyspieszenie :slina: ja zwariowałem nie wiem co tam było
themOn Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ...ja zwariowałem nie wiem co tam było silnik typu boxer
jarko Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ...ja zwariowałem nie wiem co tam było silnik typu boxer nocny koszmar Pozia :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:07_________________________________________________ Dzięki Ogruś za odwiedziny i urzadzanie ogórdka zawsze chętnie pomogę [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:09_________________________________________________ja też będę na zimówkach, chyba że ktoś mi przełoży letnie
PABLO Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:07_________________________________________________ Dzięki Ogruś za odwiedziny i urzadzanie ogórdka zawsze chętnie pomogę [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 22:09_________________________________________________ja też będę na zimówkach, chyba że ktoś mi przełoży letnie Nie tylko ty
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Pablo Ty to sie nie oddzywaj , cały rok smigasz na zimówkach
Rekomendowane odpowiedzi