Gość TrueOgre Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 trzeba parkować na dwóch miejscach parkingowych zeby juz nikt nie wjechał, ja tak robie i nie mam rys pisałem to strone wcześniej lizusie
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 trzeba parkować na dwóch miejscach parkingowych zeby juz nikt nie wjechał, ja tak robie i nie mam rys pisałem to strone wcześniej lizusie a Jerzu Was uświadomił :gwizdanie: To wtedy ktos wyskrobie kozikiem: "jak parkujesz lajzo"
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 trzeba parkować na dwóch miejscach parkingowych zeby juz nikt nie wjechał, ja tak robie i nie mam rys pisałem to strone wcześniej lizusie a Jerzu Was uświadomił :gwizdanie: To wtedy ktos wyskrobie kozikiem: "jak parkujesz lajzo" Lepiej nie parkować na dwóch miejscach bo może nas spotkać coś takiego: albo coś takiego:
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kuzwa co dopiero zacząłem czytać forum a tu na dobry wieczór jakieś turlejce mi skaczą http://www.nimportequi.com/video_popupNEW.php?id_video=10 A tak po za tym to czytam dalej [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:34_________________________________________________No j**any
KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian, ty to potrafisz pocieszyc :> moje rysy przy tych zdjeciach to normlanie pikus
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian to każdy Cie już objeżdża ? objeżdża , dojeżdża jeden ch.... :polew: :polew:
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja zawsze potrafie pocieszać... :naughty:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja zawsze potrafie pocieszać... :naughty: Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemian sporządziłem za Tobą właśnie list gonczy a potem będziemy Cie podziwiać juz tylko za kratami Poplułem monitor w c**j :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja zawsze potrafie pocieszać... :naughty: Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: Może Tobie to Jarko przeszkadza... Wiesz jak lubisz... nie będe się czepiał Twoich preferencji :decayed:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja zawsze potrafie pocieszać... :naughty: Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: Może Tobie to Jarko przeszkadza... Wiesz jak lubisz... nie będe się czepiał Twoich preferencji :decayed: może
KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagażnik :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ogruś miałeś być [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:58_________________________________________________ Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi Też tak myślałem
themOn Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zarząd skasował, problem nie istniał nawet sie nie zdarzyłem wypowiedziec tempe ch... jakby to powiedział kapitał bomba
themOn Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie kto :?: Kinia czy Robert
Rekomendowane odpowiedzi