themOn Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie kto :?: Kinia czy Robert ja p... , Jarek nie pij wiecej
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale wałkujecie temat [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:04_________________________________________________Dobra pany i panie, miłej nocki ja mykam bo trzeba odespać ostatnią nockę
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie kto :?: Kinia czy Robert ja p... , Jarek nie pij wiecej Skończyło mi się już ;( ide spać
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sokoł, gość z myjki już nie pracuje [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:10_________________________________________________ Szkoda że Kinia nie ma lufy [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________do czyszczenia :gwizdanie: ale mam bagaznik ale przecież tam Robert siedzi widocznie nie sprzata po Robercie nie, siedzi i nie sprzata po sobie kto :?: Kinia czy Robert ja p... , Jarek nie pij wiecej Skończyło mi się już ;( ide spać Ja też
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sokoł, gość z myjki już nie pracuje wydało sie ?
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 panowie cytujcie tylko ostatni fragment wypowiedzi a nie robicie takie telenowele brazylijskie.....
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sokoł, gość z myjki już nie pracuje wydało sie ? Pewnie tak A trzeba było iść i żądać 100zł
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale fajnie wyglądają takie drabinki w postach cytowanych... Kinga do bagażnika nie śmiałbym zaglądać P.S. nie jedzie ktos przez mogilskie bo mi sie piwo skończyło ;( ;( ;(
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dzieki Kerczi i Themon za rezanko Krakowskie Assistance znów działało , Przemo111 jak cos to wiesz gdzie Nas szukać
KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 i na mnie pora, zamykam okno,nie ma to jak miec okno przy glownej ulicy, jak nie scigacze, to syreny a do tego wszystkeigo jakies stuningowane pierdziawki jezdza, jeszcze mi samolot przeleci nad oknem i moge powiedziec wszystkim dobrej nocy
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nie jedzie ktos przez mogilskie bo mi sie piwo skończyło ;( ;( ;( Masz 2 metry na stację śledziu
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dzwoń bo Boserona to ruch zamknie na ulicy Pablo nie będe przecież szedł na piechote...
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sokoł, gość z myjki już nie pracuje wydało sie ? Pewnie tak A trzeba było iść i żądać 100zł no mowiłem nie jedzie ktos przez mogilskie bo mi sie piwo skończyło ;( ;( ;( jutro koło 11 bede jechał, stoj na przystanku
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ale fajnie wyglądają takie drabinki w postach cytowanych... Kinga do bagażnika nie śmiałbym zaglądać P.S. nie jedzie ktos przez mogilskie bo mi sie piwo skończyło ;( ;( ;( ja jade ale to za jakąś godzinkę :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:20_________________________________________________i zpewnością nie po piwo
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Krakowskie Assistance znów działało , Przemo111 jak cos to wiesz gdzie Nas szukać gdzie foty
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 za godzinke to będe pewnie już spal
KiniaJ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kinga do bagażnika nie śmiałbym zaglądać juz zagladales na spocie dzwoń bo Boserona to ruch zamknie na ulicy jak w powietrzu tez, to dzownie
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dzwoń bo Boserona to ruch zamknie na ulicy Pablo nie będe przecież szedł na piechote... Ale jaki masz problem, nie możesz iść prosto :?:
siemian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No Kinga w sumie racja. Nawet Ci grzebałem :> Pablo problem mam taki że mi się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi