biedruch Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 aż się nie chce wierzyć że tak wystrzelił spod Maca... ja piernicze ile tam jest metrów do tego słupa? dokładnie 150m, byłem przed chwilą w Obi, przyglałem się temu miejscu nie ma więcej. czyli do ilu on się na tych kilkudziesięciu metrach rozpędził, do 80? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jutro podziałam bo za dużo sadzy już na wydechu dziś czyściłem kominy papierem ściernym drobniutko ziarnistym i efekt . Nie trzeba starwaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ciekawe jak go zabrali , a w radiu mówili że jechał z drugiej strony z estakady Panowie chwila zamyślenia co do jazdy po mieście z taką prędkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 z piątku na sobote w nocy zginał moj kolega w takim wlaśnie wypadku, jechał 130km/h z nocki koło rybitw, stracił panowanie zjechał z drogi dachował po czym walnął w słupa aż słup się złamał na auto. Zginął na miejscu Nie ma mocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 I czasami w nocy jak wracam z zielonek mam tam 200km/h i aż się głupio przyznać do takich rzeczy po takim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 z piątku na sobote w nocy zginał moj kolega w takim wlaśnie wypadku, jechał 130km/h z nocki koło rybitw, stracił panowanie zjechał z drogi dachował po czym walnął w słupa aż słup się złamał na auto. Zginął na miejscu Nie ma mocnych a niby 130 na suchym (w pt/sb nie padało przecież) to niedużo... nie ma mocnych[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:00_________________________________________________ I czasami w nocy jak wracam z zielonek mam tam 200km/h i aż się głupio przyznać do takich rzeczy po takim wypadku 200? a przecież na zjezdzie z estakady masz radar pytanie czy działa. bo jesli jedziesz z zielonek to w str NH, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 200? a przecież na zjezdzie z estakady masz radar pytanie czy działa. bo jesli jedziesz z zielonek to w str NH, no nie? Tak jest ale już po radarze z wiaduktu cisne w strone NH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak jest ale już po radarze z wiaduktu cisne w strone NH... i po radarze, a przed światłami tymi na wys akademików polibudy ogarniasz tam dwie stówki?? bo mi się jeszcze nie udało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak jest ale już po radarze z wiaduktu cisne w strone NH... i po radarze, a przed światłami tymi na wys akademików polibudy ogarniasz tam dwie stówki?? bo mi się jeszcze nie udało.. od swiateł z pod mc donald do swiateł pierwszych w strone wislickiej ja mam 180, wiec z za radaru na wiadukcie do akademikow to 200 bez problemu O ile o tym wiadukcie i radarze mowicie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:12_________________________________________________panowie proste pytanko, czy w tym miejscu znajduje się pompa paliwa ta w baku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak jest ale już po radarze z wiaduktu cisne w strone NH... i po radarze, a przed światłami tymi na wys akademików polibudy ogarniasz tam dwie stówki?? bo mi się jeszcze nie udało.. Spokojnie Tak jak nex pisze, do świateł pod akademikami jest w granicach 180-200km/h ale nie ma co szaleć w tym miejscu bo czasem wyskakują tam na światłach naj. studenciaki [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:27_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedruch Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 chyba nie tylko, ostatnio policja z mobilnym pomiarem prędkości se stanęła za przystankiem koło akademików, ciężka sprawa, ale jak ciśniesz z duzą prędkoscią to wystawka jest piękna, naprawdę nie było widać. oczywiście stali w dzień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item602357900_audi_a4_1997_rok_2_8_v6_benzyna_na_rudych_skorach.html Panowie prawdziwa okazja :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak NEX tam jest pompa paliwa Panowie jedzie ktoś na gokarty dzisiaj ? 21-sza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 biedruch jak trafisz na zielone a cisniesz z pod mc donalda to cienko piszczysz jak nie ma korków i stoją [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 18:38_________________________________________________ Tak NEX tam jest pompa paliwa e to luz chwila moment wymenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 http://moto.allegro.pl/item602357900_audi_a4_1997_rok_2_8_v6_benzyna_na_rudych_skorach.html Panowie prawdziwa okazja :kox: BIERE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PABLO , Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin !!!!!!!! Prostych dróg i bezawaryjnej jazdy !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 NAJLEPSZEGO PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PABLO , Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin !!!!!!!! Prostych dróg i bezawaryjnej jazdy !!!! dołączam się do życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PABLo dzisiaj nie ma urodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi