jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kurcze, ja się nie wyrobię dzisiaj... Także smacznych kiełbasek dasz rade wkońcu jestes VIPEM Tylko skończe pokój córce i jestem wolny od prac wieczornych Jeszcze jakiś tydzień i mogę sie wybierać z Wami na mini spociki :gwizdanie: Póki co browar w lodówce czeka i do roboty miłego spotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja polecam ten film http://www.filmweb.pl/f123383/Ciekawy+przypadek+Benjamina+Buttona,2008 naprawde fajny ten film to polecaliśmy miesiąc temu Kerczi - dlaczego nie odbierasz jak się do Ciebie dzwoni Filmik Zapowiedź - faktycznie super, też polecam Szkoda że mi nikt nie dał znać o mini spociku na koma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Szkoda że mi nikt nie dał znać o mini spociku na koma koledzy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Szkoda że mi nikt nie dał znać o mini spociku na koma koledzy :gwizdanie: dokładnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Szkoda że mi nikt nie dał znać o mini spociku na koma koledzy :gwizdanie: dokładnie :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ominie mnie mini spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Siemian, coś dla Ciebie :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/przestroga_dla_wszystkich-t47597.0.html Ominie mnie mini spot nie dramatyzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 juz jestem TrueOgre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Szkoda że mi nikt nie dał znać o mini spociku na koma o f*ck nie zauważyłem Twojego posta ze idziesz do kina ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 TrueOgre za kare mozesz zamknac watek Krakowski na 1 dzien.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie dzięki za spota wieczornego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie załmałem sie ........ najpierw jak mi Cuber odszedł na światłach a później na tischnera podjechał chłop Lancerem IX jakie to ma przypier..... poczułem sie jakbym jechał czołgiem na ch....... te programy wirusy, sportowe fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 na ch....... te programy wirusy, sportowe fotele wiesz Ja tez po jeździe M3 ( E90 ) zwariowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 hmmm a teraz własnie tak patrze i M3 było sedanem cupejką jak i tez cabrio :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Trzeba sie cieszyc z tego, co sie ma.. oj ciesze sie ciesze tylko szkoda ze nie jest zielony bardziej przypominałby czołg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Boseron Ale czolg budzi respekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 pABLO MIAL racje...Zwracam HONOR PABLO :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 KERCZI robisz program, ja ,mój Ojciec,Ty to juz 3 auta jescze 2 zebrać i w 5 mozna jechać do katowic z rabatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 KERCZI robisz program, ja ,mój Ojciec,Ty to juz 3 auta jescze 2 zebrać i w 5 mozna jechać do katowic z rabatem. ja juz mam program....lojalnosciowy na Orlenie ;p[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 00:53_________________________________________________IDE SPAC CHLOPY, dzieki za spocika. SEEYA[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 00:53_________________________________________________ KERCZI robisz program, ja ,mój Ojciec,Ty to juz 3 auta jescze 2 zebrać i w 5 mozna jechać do katowic z rabatem. a poza tym chcesz zeby siemian rozgrzal sie do czerwonosci jak go w gk zrobisz o dwie dlugosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi