Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 piękna pogoda [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 08:24_________________________________________________ Witam Jestem załamany dzis jak jechałem do pracy mialem 215 na blacie a tu koles ALFĄ 156 mnie wyprzedza - straszne to było ;( zawsze żagiel mogłeś rozpuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 joł rozkmincie to: chce sobie kupić lampy zespolone na allegro, jakies tanie bo chce na nich poeksperymentować z czarnymi srodkami, jedna osoba zalicytowała 250 zł, a ja dałem 260 zł za dwie i otrzymałem takiego maila od tego drugiego licytujacego : WITAM NIE PRZESADZAJ Z LICYTACJĄ - http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=590398239 tu masz nowe lampy nie pourywane - i zapytaj gości z licytacji o zdięcia - niech ci prześłą jak to jest przerobione - jak zobaczysz to ci szczęka opadnie bo lampy są zepsute i to dość poważnie i będą wymagsły naprawy - ja sam z nimi gadałem i chciałem im dać 200 bo sporo nakładu będą wymagały jeszcze żeby je do auta założyć - jak chcesz oczywiście to możesz licytowqać - ja też będe licytował bo się już napaliłem na nie - ale wydaje mi się że nie ma sensu dawać gościom zarobić tylko dla tego że znajdą się naiwniaki - a gość sprzedaje bo pewnie parują po jego przeróbce - pozdrawiam jeb.niutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jak chcesz to Ci załatwię na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam Panów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie ups ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie wspólczuję, ale są jeszcze mniej przyjemne metody - gdy od drugiej strony proktolog powie proszę się rozluźnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemo111 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie ups ;( Na jakiej długosci zatrzymała Ci sie miarka przed oczami ? Mi na 120 CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 piękna pogoda [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 08:24_________________________________________________ Witam Jestem załamany dzis jak jechałem do pracy mialem 215 na blacie a tu koles ALFĄ 156 mnie wyprzedza - straszne to było ;( zawsze żagiel mogłeś rozpuścić I postawic namiot SIema WSZYSTKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 SIema WSZYSTKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 miałem dziś gastroskopię, co za zjebane badanie No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,58863,sortuj,sm,st,107841,pozycja,5,kolejna_z_technik_parkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,58863,sortuj,sm,st,107841,pozycja,5,kolejna_z_technik_parkowania Stare ale jare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,94994,sortuj,sm,st,58863,pozycja,5,Porsche_vs_Policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,94994,sortuj,sm,st,58863,pozycja,5,Porsche_vs_Policja było z pół roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi